Не спалюй гілля! Здай його безкоштовно на полігон ТПВ!

Не спалюй гілля! Здай його безкоштовно на полігон ТПВ!

Із таким закликом до громади звернулося управління житлово-комунального господарства та екології Звягельської міської ради.

«До 30 травня кожен житель Звягельської громади має можливість безкоштовно здати гілля на полігон твердих побутових відходів міста Звягеля. Це рішення ухвалило управління житлово-комунального господарства та екології з метою запобігання утворенню несанкціонованих сміттєзвалищ та покращення екологічної ситуації у громаді», — йдеться в повідомленні.

 

Якщо у вас немає можливості самостійно доставити гілля, ви можете замовити платну послугу з вивезення або подрібнення гілля в КП «Звягельсервіс». Для отримання додаткової інформації звертайтеся за телефоном: 067-315-02-85.

«Також звертаємося до тих, хто ще не уклав договір на вивезення сміття, але вже почав «прикрашати» наші ліси, береги водойми чи узбіччя доріг. Закликаємо вас невідкладно укласти такий договір і долучитися до створення затишного та чистого середовища, в якому ми всі так прагнемо жити!

Не забувайте, що на території громади проводитимуться рейди з метою виявлення та запобігання утворенню несанкціонованих сміттєзвалищ.

Будьмо обережні та відповідальні за наше спільне середовище! Долучаймося до збереження природи разом!» — наголошують в управлінні житлово-комунального господарства та екології міської ради.

Підготував Олег БРЮХАНОВ