Гороскоп на тиждень

Гороскоп на тиждень

Гороскоп на тиждень

ОВЕН

Складний та незвичайний період. Зірки рекомендують зайнятися особистим життям. Попереду цікавий тиждень, але емоційно затратний. Ваша професійна активність на дуже високому рівні. Не бійтеся ризикувати.

 

Гороскоп на тиждень

ТЕЛЕЦЬ

Ви досягли певних успіхів у роботі, але це ще не межа. Вам відкриваються нові можливості завоювати нові вершини, якщо більше демонструватимете свої старання. Іноді треба нагадувати про себе, пропонуючи цікаві рішення виробничих питань.

 

Гороскоп на тиждень

БЛИЗНЯТА

Ви надто зайняті кар’єрою, тому нерідко від цього страждають близькі. Намагайтеся більше часу проводити з сім’єю або коханою людиною. Приділіть увагу дітям, займіться з ними корисною справою і ваші зусилля дадуть чудові результати.

 

Гороскоп на тиждень

РАК

Тиждень домашніх турбот. Любовні стосунки не надто турбують, оскільки в цій сфері все стабільно. Самотнім варто звернути увагу на знайомого, котрий давно відчуває до вас симпатію. Сімейні пари нарешті досягнуть піку гармонії та насолоди.

 

Гороскоп на тиждень

ЛЕВ

Не згайте жодної пропозиції для додаткового заробітку. Робота кипітиме, і визнання ваших заслуг не змусить на себе чекати. До кінця тижня ви зможете завершити найскладніші проєкти, а також допомогти колегам.

 

Гороскоп на тиждень

ДІВА

До кінця тижня очікуються витрати, але й прибутки помітно збільшаться. Варто змінювати роботу лише у разі вигіднішої пропозиції. Вдалими будуть проєкти, в яких беруть участь іноземні партнери. Підприємцям доведеться поборотися з жорсткою конкуренцією.

 

Гороскоп на тиждень

ТЕРЕЗИ

Ви отримаєте чимало вигідних пропозицій, проте не всі будуть довгостроковими. Тим не менше, вам вдасться добре заробити і піднятися кар’єрними сходами. Підприємці зможуть зробити крок до розширення бізнесу.

 

Гороскоп на тиждень

СКОРПІОН

Ситуація у професійній сфері спричинить необхідність переїзду чи відряджень. Головною турботою цього періоду стане найважливіше завдання, пов’язане з якоюсь комерційною власністю, можливо, із землею чи офісом.

 

Гороскоп на тиждень

СТРІЛЕЦЬ

Цікавий час для особистого життя. Хто давно самотній, зможе зустріти доленосного партнера. Можливе також відновлення взаємин із колишнім партнером. Хорошою новиною для самозайнятих стане підвищення прибутків від професійної діяльності.

 

Гороскоп на тиждень

КОЗОРІГ

Ви матимете достатньо сил, щоб виконати задумане. На порядку денному маєте багато господарських турбот: облаштування будинку, ремонт, придбання або купівля нерухомості. У деяких випадках можливе отримання спадщини від родичів.

 

Гороскоп на тиждень

ВОДОЛІЙ

Попереду позитивний та відповідальний тиждень — не прогавте свій успіх! Ви отримаєте хорошу підтримку від друзів та знайомих. Велика кількість пропозицій вимагатиме виваженого рішення.

 

Гороскоп на тиждень

РИБИ

Нові ділові зв’язки, зав’язані в цей час, допоможуть вам у далекій перспективі. Проблеми можливі у бізнесменів, інтереси яких пов’язані із закордонними інвесторами. Знадобиться надійне плече та вірне партнерство, щоб досягти бажаних результатів.