ПРИВАТБАНК ЙДЕ НАЗУСТРІЧ СВОЇМ КЛІЄНТАМ

ПРИВАТБАНК ЙДЕ НАЗУСТРІЧ СВОЇМ КЛІЄНТАМ

Такі слова мовив перший заступник директора Житомирського регіонального управління Приватбанку Вадим Хиля одразу після урочистого перерізання стрічки — церемонії, що символізувала початок роботи відділення Новоград-Волинське у новому, зручнішому для клієнтів місці.
27 квітня відділення Приватбанку, що раніше знаходилося по вулиці Радянській, 3а (за «Укртелекомом»), змінило своє розташування на більш доступніше для населення. Відтепер це відділення діятиме по Радянській, 3, — практично на центральній площі міста.
— Керуючись місією бути першим платіжним банком в Україні, Приватбанк прагне йти назустріч нашим клієнтам, старається досягати максимального результату в плані доступу. Тому сьогодні ми маємо можливість бути присутніми на цьому святі відкриття відділення, — наголосив Вадим Хиля.
Заступник директора Житомирського РУ Приватбанку також зазначив, що на сьогодні Приватбанк має найбільшу мережу банківських відділень у Житомирській області:
— У нас нині працює 87 відділень, 190 банкоматів. У цьому місяці встановимо ще два банкомати. Крім цього, незабаром відкриємо ще два відділення — у селищі Нова Борова та додатково — в Житомирі.
— Іншими словами, робимо все, щоб бути доступнішими. Адже спектр банківських послуг Приватбанку є одним із найбільших серед банківських установ України. Приватбанк постійно був ініціатором всіх нововведень у банківській системі. Ми першими в нашій країні почали працювати з пластиковими картками, так само першими почали роботу з кредитними картками, були першими в інших сегментах щодо обслуговування роздрібного бізнесу. Наш пріоритет — орієнтир саме на роздрібного клієнта, на кожного жителя України, — зауважив заступник директора Житомирського РУ Приватбанку.
— Нашому банку як в Україні, так і в Житомирській області довіряє найбільша кількість населення. На сьогодні доля ринку по депозитних вкладах складає понад 20%. Тобто, кожний п’ятий вкладник — це вкладник Приватбанку. Тому вислів «перший депозитний банк в Україні» — це якраз про Приватбанк, — підкреслив Вадим Хиля.
Від переїзду в нове, значно доступніше для громади при­міщення, суцільний позитив бачить керівник відділення Новоград-Волинське Лариса Паламарчук:
— Зараз у нашому відділенні обслуговується понад 1200 клієнтів. Серед них — чимало пенсіонерів, яким зручно отримувати тут пенсію, відсотки по вкладах, сплачувати усі види комунальних платежів. Причому, такі проплати можна здійснювати, навіть не відвідуючи банк, бо ми робимо перерахування з пластикової картки. І зараз можна стверджувати, що клієнти нам довіряють, бо пенсії ми виплачуємо вчасно, а також пропонуємо гарні відсотки по депозитних вкладах.
Зі свого боку схвально відгукуються про співпрацю з Приватбанком і його клієнти. Для них, до речі, у Новограді-Волинському нині працює чотири відділення і дванадцять банкоматів. Останні встановлюють у зручних місцях, прислухаючись при цьому до побажань користувачів.
Олег БРЮХАНОВ
Фото Віктора ТИМОЩУКА