ГОСТІ НАШОГО СВЯТА

1 серпня в рамках святкування міжнародного свята літератури та мистецтв «Лесині джерела» в міському Палаці культури відбудеться вистава Луганського академічного обласного театру ляльок « Лісова пісня» за твором Лесі Українки.
Театр ляльок — це команда щедро й розмаїто талановитих людей, котрі працюють під керівництвом директора Заслуженого працівника культури України Сергія Вікторовича Тернового та головного режисера театру Заслуженого артиста України Євгена Романовича Ткаченка.
За час свого існування театр здобув визнання не лише в Україні, але й далеко за межами держави. Останнім часом з театром співпрацюють відомі українські режисери такі, як народний артист України С.Єфремов (м.Київ), Заслужений артист України Л.Попов (м.Київ) та багато інших.
Нещодавно колектив театру відзначив свій 70-річний ювілей. Саме цей театр — єдиний професійний дитячий театр в Луганській області, у репертуарі якого більше тридцяти вистав, серед яких «Лісова пісня».Працівники театру з радістю прийняли звістку,що саме « Лісову пісню» вони будуть грати на батьківщині Лесі Українки.
Саме цю виставу жителі та гості нашого міста вже бачили у виконані артистів Херсонського, Дніпропетровського та Полтавського театрів , а лялькова вистава — зовсім інший жанр. Головний режисер - постановник зробив цікавий хід, об’єднавши разом гру акторів та ляльок. Насолоду від вистави зможуть отримати як дорослі, так і діти.
Також ми маємо приємну новину ,що в театрі працює наша землячка з Новограда-Волинського Олена Михайлівна Тернова — донька відомого у нашому місті Заслуженого працівника культури України Михайла Івановича Артемюка. Отож з нетерпінням чекаємо всіх вас на виставі.
І.Д.АНТИПЧУК, директор Палацу культури