НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКІ БОКСЕРИ — ЧЕМПІОНИ ОБЛАСТІ!

НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКІ БОКСЕРИ — ЧЕМПІОНИ ОБЛАСТІ!

ПРОДОВЖИТИ ПЕРЕМОЖНІ ТРАДИЦІЇ НА ВИЩОМУ РІВНІ ВОНИ РОЗРАХОВУЮТЬ ЗА СПРИЯННЯ НОВОЇ ВЛАДИ
Четверо вихованців, які тренуються під керівництвом Олександра Фоміна у клубі «Євробокс», здобули ці почесні звання на чемпіонаті Житомирщини, що проходив 12-14 листопада в обласному центрі.
Ілля Сидорчук (вагова категорія 60 кг, 1995 р.н.), Ігор Саулевич (64 кг, 1995 р.н.), Назарій Петрошук (46 кг, 1997 р.н.), Микола Бондарчук (69 кг, 1993 р.н.) — ось імена звягельчан-переможців турніру. Їхній результат дозволив команді з нашого міста посісти перше місце у загальнокомандному заліку.
— Керівництво і спортсмени клубу «Євробокс» ставлять перед собою максимальні задачі, — коментує успіх президент Новоград-Волинської міської федерації боксу Леонід Плісак. — Вони вже готові не тільки брати участь, а й перемагати на чемпіонатах України. Адже в області вихованці нашого клубу на сьогодні кращі!
Втім, аби місцеві боксери дійсно вийшли на такий рівень підготовки, що б дозволив впевнено почуватися у ринзі на всеукраїнських турнірах, клубу потрібно покращити матеріально-технічну базу. Найперше — мати власний спортивний зал. На цьому вже вкотре наголошує Леонід Плісак.
— З 2005-го року наша команда демонструє успішні результати. Клуб виховує перспективну молодь, відволікає її від негативного впливу вулиць, — говорить Плісак. — Але власної бази для тренувань ми не маємо. Щодо цього питання довгі роки вели дискусії з попередньою міською владою. Все — безрезультатно. Інвентар для тренувань, поїздки на змагання, що включають витрати на проживання і харчування, — все оплачувалося за рахунок федерації.
— Нині ми провели перемовини з новою міською владою, з міським головою Володимиром Загривим на предмет підтримки розвитку боксу у Новограді-Волинському, — продовжує Леонід Плісак. — Надіємось на розуміння влади наших проблем, віримо, що відношення до спорту зміниться на краще.
Олег БРЮХАНОВ