НАЙВЛУЧНІШИЙ — ВТРЕТЄ ПОСПІЛЬ

НАЙВЛУЧНІШИЙ — ВТРЕТЄ ПОСПІЛЬ

Урочистою лінійкою на бригадному плацу було відкрито черговий місячник оборонно-масової роботи, присвячений 19-ій річниці Збройних сил України. Заходи у рамках місячника, що проводяться районно-міською організацією Товариства сприяння обороні України, переважно зорієнтовані на молодь — місцевих школярів і студентів. Одним із таких є змагання зі стрільби з пневматичної гвинтівки, в яких беруть участь команди навчальних закладів міста і району.
Вже втретє поспіль немає рівних у влучності учню колегіуму Сергію Хом’яку. На попередніх змаганнях хлопчина поцілив 64 бали. Нині він трішки покращив свій результат — 65 балів. Цього виявилося достатньо, аби випередити головних конкурентів, — колегіанта Олександра Смоляра (62 бали) й учня шостої школи Дмитра Бойка.
Серед дівчат, вибивши півсотні балів зі ста можливих, перемогла учениця гімназії Сніжана Грибінець. Друге місце посіла Юлія Загородня (ЗОШ №5), третє — студентка економіко-гуманітарного коледж­у Наталя Андрійчук.
Трійку призерів у командному заліку сформували ті ж самі навчальні заклади, що й під час зимових змагань. Однак цього разу на перше місце вирвалися учні колегіуму, набравши загалом 163 бали (тренер команди вчитель з предмету «Захист Вітчизни» Олександр Іванов). Срібним призером турніру стала команда ЗОШ №2 (тренер В.Корзієнко). На третьому місці — команда гімназії (тренер С.Наумович).
У турнірі районних команд перемогу святкувала збірна Новороманівської школи. Слободороманівська гімназія — на другому місці, команда Жолобненської школи — на третьому.
На обласних змаганнях зі стрільби з пневматичної гвинтівки, що цього разу пройшли у Коростені, 20 листопада, кращі стрільці з Новограда-Волинського взяли четверте командне місце. Сергій Хом’як отримав грамоту і грошову винагороду — як наймолодший учасник обласних змагань.
Олег БРЮХАНОВ