«УКРПОШТА» СТАЛА БЛИЖЧОЮ ДО ЖИТЕЛІВ «ЗЕЛЕНИХ»

«УКРПОШТА» СТАЛА БЛИЖЧОЮ ДО ЖИТЕЛІВ «ЗЕЛЕНИХ»

2 червня у мікрорайоні «Зелені» по вулиці Леваневського, 3, відкрилося відновлене відділення поштового зв’язку №3. На довгоочікуване відкриття зібралися численні гості — представники поштового зв’язку, місцевої влади, преси, телебачення і, звісно ж, відвідувачі. На символічне перерізання стрічки прибув і директор Житомирської дирекції «Укрпошта» Олександр Нечипорук:
— Робота поштовиків — нелегка, адже листоноші іноді бувають єдиними, хто навідує одиноких людей похилого віку. Всі ми наполегливо працюємо, виконуємо плани, обіцянки. Радує, що відкриваються такі потрібні відділення поштового зв’язку, що відчувається допомога влади. Зокрема, для ремонту поштового відділення №3 було виділено 115 тисяч гривень. Бажаю колективу наполегливої, ефективної праці і вдячних клієнтів. Також дарую годинника, аби працівники вчасно починали і закінчували свою, таку потрібну для людей, роботу.
Міську владу на відкритті представляли заступники міського голови Валентин Костюк та Сергій Колотов.
В.А.Костюк поздоровив колектив і жителів мікрорайону з відкриттям відділення:
— У масштабах України — це незначна подія, але для Новограда-Волинського вона відіграє важливе значення. І чим більше таких подій, тим краще для жителів та благоустрою міста. Удачі, щастя, здоров’я вам!
Ганна Бущенко, начальник Центру поштового зв’язку №4, представила гостям начальника оновленого поштового відділення — Любов Прищепу та весь колектив працівників відділення №3 (двох операторів і трьох листонош). Любов Миколаївна розповіла, що відділення обслуговує мікрорайон «Зелені» та військові частини, надає всі необхідні види послуг. Подякувала за покращені умови роботи поштовиків та відвідувачів. Пообіцяла ефективно працювати і створювати сприятливі умови для роботи з клієнтами.
Від жителів мікрорайону з вітальним словом виступила Валентина Ксендзук:
— Сьогодні біля нашого будинку — ніби шматочок Європи. Приємно спілкуватися з молодим колективом поштового відділення. Радує і зовнішній його вигляд, також — благоустрій території ­навколо. Нехай вам щастить, ладиться у роботі і в особистому житті.
Протоієрей Валентин Мороз висловив слова привітання і освятив приміщення:
— Приємно, що така подія сталася на свято Вознесіння. Для кожного християнина — це свято надії і духовного вознесіння. Люди живуть і користуються благами цивілізації, зокрема, і поштового зв’язку, адже саме це поєднує нас із рідними нам людьми.
На завершення пані Бущенко подякувала владі за допомогу, побажала відвідувачам не оминати пошту, а колегам-працівникам — плідної праці на благо рідного міста.
Насамкінець було проведено акцію під назвою «Передплатник». Представники місцевих газет запропонували гостям одразу ж у нововідкритому відділенні передплатити свої видання. Ті, хто скористався такою можливістю, отримали заохочувальні призи. Бажаючих виявилося чимало.
Хочеться вірити, що і надалі у нашому славному Новограді-Волинському частіше відкриватимуться «куточки Європи». Щоб наші люди відчули себе повноцінними жителями цивілізованої країни.
Наталія ТАТАРИНЦЕВА
Фото Віктора ТИМОЩУКА