У РАЙОНІ ТРИВАЄ ПІДГОТОВКА ДО ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ ПАРТИЗАНСЬКОЇ СЛАВИ

У РАЙОНІ ТРИВАЄ ПІДГОТОВКА ДО ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ ПАРТИЗАНСЬКОЇ СЛАВИ

6 вересня відбулося спільне засідання Президії Ради районної та міської організацій ветеранів щодо проведення заходів із відзначення на території району Дня партизанської слави та 70-ої річниці партизанського руху в Україні в період Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років.
У проведенні засідання взяли участь голова районної державної адміністрації Сергій Лавренюк, заступник голови районної ради Микола Лосовський, заступник міського голови Валентин Костюк. На засідання також були запрошені керівники районних та міських служб, сільські, селищний голови, котрі будуть задіяні в організаційних заходах щодо проведення святкування Дня партизанської слави.
Після обговорення ряду питань і пропозицій було вирішено провести свято традиційно, 22 вересня 2011 року, біля меморіалу «Партизанський Дуб» у смт.Городниця, і запросити всіх колишніх підпільників і партизанів нашого району. Відповідно, скласти план-сценарій проведення урочистостей біля меморіалу із залученням військового духового оркестру, молоді, колективів художньої самодіяльності, аматорів міста і району. Заплановано також організувати святковий обід та підвезення ветеранів громадським транспортом.
До участі у святкових заходах було запропоновано залучити Новоград-Волинську автошколу ТСОУ — організувати автопробіг місцями бойової та партизанської слави в населених пунктах району з нагоди відзначення Дня партизанської слави.
— Це свято повинно пройти на високому рівні, мають бути належним чином організовані всі відповідні заходи, тому що ті партизани і підпільники, котрі ще залишилися живими і зможуть приїхати на це святкування, мають право бути гідно вшанованими, — зазначив у своєму виступі очільник району Сергій Лавренюк.
Сектор з питань внутрішньої політики та зв’язків із громадськістю райдержадміністрації