Вітання 39/2012

Вітання 39/2012











































1 жовтня вітаємо з 55-річчям кохану дружину, турботливу бабусю, найкращу матусю Наталію Сергіївну ГРЕЧИНСЬКУ


Кружляє листя у танку осіннім, дерева у вогні палкім горять. Прийми ж від нас щирі побажання здоров’я й щастя в цей святковий день. Нехай наше прилине привітання до тебе на крилах весняних пісень. Нехай душа у тебе не старіє, на білій скатертині хліб і сіль, нехай своїм теплом тебе завжди сонце гріє, й слова подяки линуть звідусіль. Любові й злагоди в родині, не знати горя, смутку і біди. Хай прибуває щедро тобі щоднини із сонця й вітру, із роси й води. Хай Бог від бід охороняє, а Мати Божа благословляє на довгий вік, на многії літа.


Чоловік, син Сергій, невістка Віталія, дочка Надя, зять Володимир, внуки Вероніка, Марія, Артем, Максим



29 вересня вітаємо з 10-літтям дорогу сестричку Вікторію РОЖОК


Я рада, сестричко, тебе привітати, щастя й здоров’я тобі побажати, мирного неба і ясного сонця, щоб щедро й ласкаво світило в віконце. Хай мир і достаток живуть в твоїм домі, хай люди приходять до тебе з добром, бажаєм здоров’я і сили, і волі, щоб був щасливим кожен день.


Від Олі і Саші



27 вересня відсвяткував своє 25-річчя дорогий братик, швагро Сергій РОЖОК


Сьогодні рівно 25 в житті твоїм минає. А скільки їх ще на шляху — про те ніхто не знає. Хай буде їх не менше ста, хай шлях твій буде світлим, а все життя, мов той кришталь, — прекрасним, ніжним, чистим.


Від сестрички та швагришки



29 сентября празднует День рождения любимый муж и хороший человек Владимир Владимирович КОЗАЧОК


Мой муж — как много это слово обозначает для меня. Любимый, я не пожалела, что замуж вышла за тебя. И этот день — прекрасный праздник, я встречу, милый мой, с тобой. Тебя, любимый, обожаю и, с Днём рожденья, дорогой!


С любовью жена Алина



1 жовтня відзначатиме гарну ювілейну дату в житті заст.головного бухгалтера Новоград-Волинського заготівельно-відгодівельного кооперативу Наталія Сергіївна Гречинська


Колеги та подруги щиро вітають Вас, дорога ювілярко, зі святом! Бажаємо здоровя, щастя, багато сил та енергії. Прийміть нашу вдячність за щедру душу, професійну майстерність і силу волі. Хай і надалі Ваша життєва стежина буде встелена тільки квітами, а у Вашому домі, сім’ї панують злагода й добробут. Многая і благая Вам літ!!!


 

30 вересня відзначається День усиновлення


Вітаємо з Днем усиновлення всіх, хто причетний до цього свята — усиновлювачів, прийомних батьків, працівників служб у справах дітей, центрів соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді, працівників дитячих будинків.

Висловлюємо велику вдячність всім небайдужим до дитячої долі. Візьміть дитину у родину! І нехай разом із цим прекрасним моментом у вас назавжди поселиться щастя, добробут та родинне благополуччя!


Володимир Загривий, міський голова

Сергій Лавренюк, голова районної державної адміністрації

Франц Весельський, голова районної ради


 

1 жовтня — День людей похилого віку та День ветерана


Турбота про людей похилого віку — справа всього суспільства, адже саме старші люди зберегли для нас найкращі національні традиції, навчили долати труднощі та бути достойними свого краю і держави.

У цей святковий день прийміть щирі вітання і глибоку вдячність за все, що зроблено вами заради нашого майбутнього. Ваша праця, подвиг, ставлення до людей — це приклад для наслідування сучасній молоді. Бажаємо Вам міцного здоров’я, довгих-довгих років, щасливої долі, радості, довголіття, добра і віри в краще майбутнє!


Володимир Загривий, міський голова

Сергій Лавренюк, голова районної державної адміністрації

Франц Весельський, голова районної ради


 

Вітаємо Вас із Днем працівників дошкільної освіти


Дошкільний вік — особливо важливий і відповідальний період у житті дитини, в цьому віці формується особистість і закладаються основи здоров’я. Благополучне дитинство і подальша доля кожної дитини залежить від мудрості вихователя, його терпіння, уваги до внутрішнього світу дитини. За допомогою своїх вихователів дошкільнята пізнають секрети навколишнього світу, вчаться любити і берегти свою Батьківщину.

Ми вітаємо зi святом усіх працівників дошкільних установ, які віддають щоденно тепло своїх сердець дітям! Ми впевнені, що ваша доброта і педагогічна майстерність перетворять кожен день для вихованців у дитячому садку в день радості та щастя!

Бажаємо Вам нових професійних досягнень і глибокої поваги. Нехай прекрасні почуття зігрівають ваші серця, а доля буде щедро наповнена теплом і любов’ю.


Володимир Загривий, міський голова

Сергій Лавренюк, голова районної державної адміністрації

Франц Весельський, голова районної ради


 

Шановні бібліотекарі Новоград-Волинщини!


Прийміть найщиріші вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек.

Це свято свідчить про глибоку повагу суспільства до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури.

З давніх часів бібліотеки були храмами книги, острівцями духовності й культури, збирачами історичної і культурної спадщини, а їх працівники — лікарями людських душ.

Справжніми помічниками та порадниками на шляху до вершин знань і мудрості народу є бібліотекарі — вірні збирачі духовних скарбів. Саме Ви, бібліотекарі, допомагаєте читачам бути обізнаними у сучасних проблемах, пізнавати реальну картину світу. Ваша відповідальна справа відкриває нам шлях до книги — джерела споконвічної мудрості та знань!

Висловлюємо Вам вдячність за багатогранну благородну діяльність, бажаємо Вам творчої наснаги, міцного здоров’я, натхнення, радості, щастя, добра і нових успіхів та звершень у Вашій благородній просвітницькій справі.


З повагою

Володимир Загривий, міський голова

Сергій Лавренюк, голова районної державної адміністрації

Франц Весельський, голова районної ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


КРАВЕЦЬ Марію Іванівну — 28.09.1929 р.н.

ТАРАСОВА Миколу Микитовича — 28.09.1926 р.н.

ГЛАЗОВУ Тетяну Миколаївну — 29.09.1931 р.н.

МІЛЯ Івана Івановича — 01.10.1939 р.н.

ЗИМОВЕЦЬ Ганну Дмитрівну — 02.10.1919 р.н.

КИРИЧЕНКО Софію Олексіївну — 04.10.1925 р.н.

РИБАКА Євгенія Гервасовича — 01.10.1939 р.н.

КРАВЧЕНКА Володимира Дмитровича — 01.10.1967 р.н.

ДОЛНЕРА Віктора Романовича — 30.09.1950 р.н.


В.Загривий, міський голова

К.Малов, голова міської організації ветеранів

Ю.Шевчук, голова Спілки ветеранів афганської війни