Коротко

ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ ВІДЗНАЧИВ НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКОГО ПЕДАГОГА
Президент України В.Янукович підписав Указ № 582/2012 про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня працівників освіти.
У документі зазначено: за значний особистий внесок у розвиток національної освіти, підготовку кваліфікованих фахівців, багаторічну плідну педагогічну діяльність, високий професіоналізм постановляю: присвоїти почесне звання «ЗАСЛУЖЕНИЙ ПРАЦІВНИК ОСВІТИ УКРАЇНИ» МЕЛЬНИКУ Віктору Кузьмичу — директору загальноосвітньої школи I-III ступенів №9 м.Новограда-Волинського, Житомирська область.
Щиро вітаємо Віктора Кузьмича з присвоєним почесним званням, бажаємо міцного здоров’я та нових творчих успіхів!
У НОВОГРАДІ-ВОЛИНСЬКОМУ — ОСІННЄ ПРИБИРАННЯ
Міська влада дякує тим керівникам та власникам підприємств, установ та організацій, ОСББ, які використовують сприятливу погоду для прибирання своєї та прилеглої території, вивозять та знищують прибране сухе листя. І допоки надворі триває тепла пора «бабиного літа», звертаємося з проханням до всіх господарів приватного сектору, юридичних осіб провести належним чином осіннє прибирання на власних та закріплених територіях, щоб сміття не залишалося до весни.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради

ВАКЦИНАЦІЯ ВІД ГРИПУ
Благодійна організація «Лікарняна каса Житомирської області» вперше пропонує всім, хто перебуває в організації, безкоштовно провести вакцинацію від сезонного грипу. З 2 по 14 жовтня необхідно попередньо зареєструватися за телефоном «Гарячої лінії»: (0412) 55-49-50 або за номером мобільного: 067-411-14-51. При цьому слід вказати номер посвідчення «лікарняної каси», прізвище, ім’я, по батькові та контактний телефон. Сама вакцинація проводитиметься з 20 по 31 жовтня поточного року. За допомогою у вирішенні питання потрібно звернутися до лікаря загальної практики — сімейної медицини за місцем проживання.
Виконавча дирекція благодійної організації ЛКЖО