Вшануємо людей похилого віку

Щороку, починаючи з 1 жовт­ня по 3 грудня, в Україні відзначається Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана, 3 грудня — Міжнародний день інвалідів.
Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Новоград-Волинської міської ради закликає всіх небайдужих керівників підприємств, установ, організацій приділити увагу та надати посильну допомогу працівникам, які являються ветеранами праці підприємств.
У територіальному центрі, що обслуговує одиноких престарілих громадян міста та осіб з обмеженими фізичними можливостями різних пільгових категорій, є люди, віком старше 80-років, ветерани ВВВ, інваліди, одинокі люди похилого віку, які за станом здоров’я не можуть пересуватися самостійно і не мають рідних та близьких. Тому нашій установі приходиться щоденно піклуватися про долю та життя цих людей.
У рамках акції «Милосердя» звертаємось до керівників підприємств, організацій, установ усіх форм власності, приватних підприємців, банків, фондів благодійних громадських організацій, релігійних конфесій з проханням взяти участь у Всеукраїнській благодійній акції «Милосердя» та надати допомогу територіальному центру коштами, продуктами харчування, промисловими товарами, ліками.
Старість не обмине нікого. Простягнемо свою руку допомоги вже зараз... Адже для вас — це лишень краплина уваги, а для людей похилого віку — океан доброти, для вас — це миттєвий порух душі, а для них — невимовне почуття вдячності і щастя, для вас — це хвилина, а для них — останні миті, зігріті теплом вашого серця.
Наші реквізити: Міський територіальний центр, код 13571715 Р/р 35425005001662 (благодійні внески), УДК у Житомирській області МФО 811039.
В.ФЕДОРЧУК, директор територіального центру