Слово до виборців

Шановні земляки!
Життя склалося так, що я вже тривалий час опікуюся загальнодержавними справами. Прагну робити це сумлінно і чесно, за велінням серця. А водночас, як воно велить, залишаюся вірним та відданим сином Полісся, виразником і захисником інтересів його людей.
Ви мали і маєте змогу постійно переконуватися в цьому самі. Не злічити наші зустрічі, не пригадати усі наші спілкування — очні й заочні. В окрузі, та й в усій області, немає такого населеного пункту, де б я не побував, чиїми проблемами, клопотами та болями не переймався. Щонайменше протягом 20 років отримую десятками і тисячами звертання, у яких нерідко — людський крик про допомогу та підтримку. Намагаюся жодне з них не залишати без уваги, відповіді та практичної допомоги.
Сьогодні я звертаюся за підтримкою до Вас. З серйозного, без перебільшення, доленосного приводу.
28 жовтня Україна обиратиме новий склад Верховної Ради. Від цього вибору залежить, яким шляхом вона піде далі, що зміниться в житті, долях і перспективах людей, родин, усього нашого народу. Від Вашого вибору залежатиме доля поліського краю, життя кожного з Вас.
Переконаний, що ви спроможні визначати, хто є хто в українській політиці та що він зробив для нашої землі.
Я живу рідним краєм, робив і роблю для нього, для Вас більше, ніж можу, хоча й менше, ніж хотілося б.
У Вашій довірі та підтримці — запорука реалізації подальших задумів і планів, нових позитивних змін на нашій малій батьківщині, у кожній родині.
Ваш
Володимир ЛИТВИН