Новий крок у реконструкції стадіону

Новий крок у реконструкції стадіону

Дощ, який безперервно лив із самого ранку, не став на заваді урочистому відкриттю відремонтованих бігових доріжок на центральному стадіоні «Авангард», що відбулося у середу, 17 жовтня. Символічну стрічку, спільно з представниками місцевої влади, перерізав Голова Верховної Ради України Володимир Литвин. Свідками події стали керівники спортивних навчальних закладів і тренери з усіх видів спорту, що розвиваються в місті.
Віднині бігові доріжки устелені сучасним штучним покриттям, що дозволить як професійним спортсменам, так і пересічним прихильникам здорового способу життя розвиватися й демонструвати свої кращі результати. Першими, хто «обкатав» новинку, стали вихованки відділення легкої атлетики ДЮКФП, які пробігли стометрівку, та студенти міських вищих навчальних закладів, котрі стали учасниками естафети 4 по 100. Після чого Володимир Литвин провів зустріч зі спортивним бомондом міста.
…Споглядаючи на газон, що не втратив свого зеленого кольору навіть у другій половині жовтня, на акуратні трибуни із пластиковими сидіннями й оновлені бігові доріжки, подумалося: на такому стадіоні не соромно було б і матчі першої українського ліги приймати. Та от біда — не представлений новоградський футбол на такому високому рівні. Втім це вже зовсім інша історія.
Олег БРЮХАНОВ
Фото Віктора ТИМОЩУКА