Хроніка 1/2014

«СКИНУВ» НАРКОТУ НА ДОРОГУ
26 грудня по вулиці Гагаріна увагу міліціянтів привернув молодий чоловік років тридцяти. Побачивши, що до нього наближаються люди у формі, невідомий швидко щось видобув зі своєї кишені і пожбурив те подалі від себе. Як з’ясувалося, це були три медичні шприци для одноразового використання об’ємом 10 мл, на дні кожного з яких бовталася прозора рідина.
«МОБІЛЬНІ» ШАХРАЇ
25 грудня до чергової частини міліції звернулася мешканка міста, учениця 11-го класу ЗОШ №2, і повідомила про те, що минулого дня в одному із магазинів міста з її куртки хтось викрав мобільний телефон марки «Нокіа», вартістю 2000 гривень.
26 грудня на мобільний телефон жительки Городниці зателефонувала невідома особа і, представившись працівником служби безпеки одного із банків, шляхом обману заволоділа її пін-кодом до кредитної картки, за допомогою якого з вищевказаної кредитної картки зняла кошти в сумі близько 3500 гривень.
Наступного дня таким же шляхом шахраї заволоділи ще більшою сумою — 8269 гривнями. Втратив їх пенсіонер із села Миколаївки Новоград-Волинського району.
ХТО ВКРАВ РОЗТЯЖКИ?
27 грудня до працівників міліції звернувся начальник відділу благоустрою управління житлово-комунального господарства, енергозбереження та комунальної власності Новоград-Волинської міської ради і повідомив про те, що 15 грудня, вночі, невідома особа викрала 21 металеву розтяжку з ялинок, посаджених по вул.Шевченка, 7, чим заподіяла матеріальної шкоди на суму 2800 грн.
ЖИВ, ЖИВ, А ГРАНАТУ НЕ БАЧИВ!..
27 грудня до чергової частини МВ зателефонував житель с.Слобода Романівська і повідомив, що на території свого домоволодіння, біля дерева, він виявив предмет, схожий на гранату. Як пізніше з’ясувалося, це і справді була бойова граната з чекою марки Ф-1. Щоправда, небезпечний предмет був вкритий іржею, але досі залишався небезпечним.
Микола МАРУСЯК, підготовлено за матеріалами Новоград-Волинського МВ