«Батьківський комітет України» діє і в Новограді-Волинському

«Батьківський комітет України» діє і в Новограді-Волинському

Вже понад 5 років в Україні працює Всеукраїнська громадська організація «Батьківський комітет України», що була створена батьками, які відчувають відповідальність за те, яке суспільство вони залишать своїм дітям у найближчому майбутньому. Філія такої громадської організації з листопада 2013 року діє і в нашому місті та районі. З благословення керуючого Житомирською і Новоград-Волинською єпархією Високопреосвященнішого архієпископа Никодима, її очолює протоієрей Сергій Матвійчук — прес-секретар Новоград-Волинського Преображенського округу, настоятель Свято-Різдва Богородичного храму с.Піщів.
Перше засідання Батьківського комітету, на яке був запрошений голова Всеукраїнської громадської організації м.Житомир Дмитро Безруков, відбулося в листопаді 2013 р. у приміщенні центральної дитячої бібліотеки. Наступні засідання (кожна остання середа місяця, о 17.00) проходять також в ЦДБ і гостями цих засідань є різні люди: священики, педагоги, працівники закладів культури, вихователі, медичні працівники, небайдужі батьки, люди різних конфесій, які мають спільну справу у вихованні своїх дітей в дусі морально-етичних християнських традицій.
На засідання, що відбулося 29 січня, був запрошений начальник Новоград-Волинського міжрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції Каменчук Ігор Олександрович, який поділився з присутніми своїми думками щодо виховання, батьківської опіки, дитячої злочинності в державі та місті. На кожному засіданні присутній благочинний Новоград-Волинського Преображенського округу о. Стефан Маркевич, який зі свого життєвого та пастирського досвіду вносить розумні та правильні корективи в роботі кожного засідання.
Батьківський комітет міста Новограда-Волинського та району запрошує до співпраці усіх, хто небайдужий до морального обличчя майбутнього покоління нашого міста та країни. Запрошуємо батьківські комітети шкіл, активних батьків, педагогів, громадські організації до спільної діяльності на благо наших дітей.
Чекаємо на вас кожної останньої середи місяця, о 17.00, у приміщенні центральної дитячої бібліотеки за адресою: м.Новоград-Волинський, вул.Соборності, 2, тел.: 5-20-63.