Офіційно

ЗАВЕРШИЛА СВОЮ РОБОТУ 21-ША СЕСІЯ МІСЬКОЇ РАДИ
Під головуванням міського голови Володимира Загривого відбулося друге пленарне засідання 21-ї сесії міської ради. У його роботі взяли участь 38 депутатів міської ради, депутати обласної ради — Василь Борис, Юрій Тарасюк, Петро Сербін, а також представники районної ради, правоохоронних органів міста, податкової інспекції, місцевого військового гарнізону, громадських об’єднань, журналісти місцевих ЗМІ.
Депутати обговорили запропонований групою колег проект Відкритого звернення депутатів міської ради VI скликання до Президента України, Верховної Ради України, політичних партій та громадських організацій. У результаті голосування 32 депутати проголосували за його підтримку, 5 — утрималися, 1 — не голосував. Депутат міської ради Юрій Новиченко довів до відома колег текст звернення учасників народного віча, яке напередодні було ухвалене під час масового заходу на міській площі Лесі Українки. Депутат міської ради, директор ЗОШ №8 Антоніна Марчук оприлюднила своє рішення щодо виходу з фракції Партії регіонів.
ЗАХИСНИКИ ТВАРИН СТАНУТЬ МОБІЛЬНІШИМИ
З метою підтримки діяльності громадської організації захисту тварин «Оберіг» міська рада безоплатно передала їй на баланс автомобіль «ИЖ-2715».
Також рішеннями міської ради, враховуючи звернення колективів, внесено зміни до статутів комунальних підприємств міської ради «Новоград-Волинськжитлосервіс», «Шляхрембуд», ТОВ «Міськкомунсервіс», дошкільного навчального закладу №1 «Джерельце», до Положення про центр соціальної реабілітації дітей та до його структури.
ПРО КАДРОВІ РОТАЦІЇ ТА НАГОРОДЖЕННЯ
У зв’язку із вибуттям колишнього начальника міліції, відповідним рішенням міської ради введено до складу виконавчого комітету Рябошапку Сергія Олександровича — начальника міського відділу управління Міністерства внутрішніх справ України в Житомирській області.
Прийнято рішення про нагородження відзнакою міста орден «Звягель» за активну участь у житті територіальної громади Никонова Г.О., Тарасюка Ю.І.
Никонов Геннадій Олександрович — член правління міської спілки ветеранів афганської війни, ветеран військової служби, учасник бойових дій — відзначається за активну участь у військово-патріотичному вихованні підростаючого покоління, високу громадську позицію.
Тарасюк Юрій Іванович — депутат Житомирської обласної ради — за вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток міста, сприяння у наданні благодійної допомоги для розвитку фізичної культури та спорту в місті.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради