Який вибір — така й перспектива

Який вибір — така й перспектива

\"ЯкийНОВОГРАД-ВОЛИНЦІ, РАЗОМ З ІНШИМИ УКРАЇНЦЯМИ, ОБИРАЮТЬ НОВОГО ПРЕЗИДЕНТА
У неділю, 25 травня — позачергові вибори Президента України. Цей день має стати новим вирішальним етапом у політичному житті нашої держави. Тим паче, зараз, коли українці очікують змін, про які так багато сказано і за які так багато вистраждано впродовж останніх місяців...
Нагадаємо, що вибори мали відбутися у 2015-му, але призначені достроково, у зв’язку з усуненням Верховною Радою Віктора Януковича з поста Президента 22 лютого 2014 року. Орієнтовна кількість виборців, які матимуть право голосу на президентських виборах, становить 35,5 млн. осіб, орієнтовна кількість виборчих дільниць — 33580.
Від громадянської позиції та свідомого вибору кожного з нас тепер залежить особливо багато. Наскільки швидко новому керманичу країни вдасться стабілізувати ситуацію, вирішити конфліктні питання як всередині України, так і у зовнішніх дипломатичних відносинах, та наскільки вдало новообраний Президент визначиться із курсом держави. Залежить це і від вибору новоград-волинців, котрі голосуватимуть у неділю, разом з іншими українцями. Вдалого нам вибору, найкращої долі, миру, злагоди та заможної держави!
Юлія КЛИМЧУК