Вища ліга запрягає мляво

21 червня нарешті розпочався чемпіонат області з футболу у вищій лізі. Проте старт видався кволим — відбувся лише один матч: коростенський «UPG», більш відомий уболівальникам як ФК «Коростень», завдав на виїзді поразки ФК «Бердичів» — 3:1.
Нагадаємо, що до змагань у вищій лізі на цей сезон заявилося всього 5 команд. Тож матчів у турі апріорі може бути не більше двох. Минулого тижня була інформація, що візьмуть старт у першості також новоградський «Авангард» і городницьке «Полісся», однак, як уже повідомлялося, на прохання городничан гру було перенесено.
Куди більш інтригуючи триває турнір у першій лізі обласного чемпіонату. Там зіграно вже 4 тури, і жодній із команд не вдалося уникнути очкових втрат. У щільній групі лідерів, що налічує аж 7 команд, перебувають ФК «Миропіль» (Романівський район), «Автомобіліст» (с.Стрибіж, Червоноармійський район), «Залізничник» (Малин), ФК «Черняхів», «Зоря-Енергія» (Романів), ««Авангард» (Довбиш) і Керамік» (Баранівка).
Нагадуємо вболівальникам, що великий футбол місцевого рівня невдовзі таки прийде у Новоград. У суботу, 28 червня, о 17 годині, на міському стадіоні «Авангард» планується проведення фінального матчу кубку області, в якому посперечаються за трофей житомирський «Легіон» і коростенський «UPG».
Олег БРЮХАНОВ