Юні борці пройшли кваліфікацію на чемпіонат України

Юні борці пройшли кваліфікацію на чемпіонат України

Чемпіонат області з вільної боротьби серед юніорів (1995-97 р.н.), що проходив у Малині, мав статус відбірного на чемпіонат України. Виступивши командою з десяти спортсменів, борці з Новограда-Волинського посіли командне друге місце, дещицю залікових балів поступившись збірній Олевського району.
Переможцем став Артем Хмарський. Другі місця посіли Настя Петровська, Сергій Ясиневич і Олег Суходольський. Третіми стали Араїк Бурнутян і Володимир Стаднік. Ще четверо звягельчан зупинилися за крок від трійки призерів, програвши поєдинки за треті місця.
Утім пред­ставники Но­во­град-Во­лин­щи­ни, особливо переможці й призери у своїх категоріях, зберігають гарні шанси вирушити у складі збірної Житомирської області на чемпіонат України, що відбудеться в Івано-Франківську наприкінці квітня.
Трохи згодом звягельські борці на достойному рівні виступили на Всеукраїнському юнацькому турнірі з вільної боротьби, що проходив у Шепетівці й був присвячений пам’яті воїнів-інтернаціоналістів, Небесній Сотні й загиблим у АТО. В активі новоград-волинської команди, яку склали вихованці тренерів Юрія Мірзабекяна, Олександра Гуцана й Анатолія Ясиневича, — шість призових місць.
Переможцями стали Кирило Скорик (категорія 27 кг), Іван Оксюк (23 кг) і Денис Обух (53 кг). Друге місце — в Олексія Васильєва (46 кг), третє — у Богдана Гарбузюка (33 кг).
Цього разу серед суперників звягельчан були кращі борці Хмельницької області, а також спортсмени із Рівного та Львова.
Олег БРЮХАНОВ