Вітання 18/2015

Вітання 18/2015













































2 травня вітаємо із Золотим весіллям дорогих батьків — Михайла Петровича і Євгенію Семенівну МАРЧУКІВ із с.Великий Молодьків


Спасибі за ласку, за щире тепло, недоспані ночі, турботи й добро. Здоров’я міцного вам зичимо щиро, любові і радості, злагоди й миру. Бажаємо чистих світанків, сонячних ранків, щастя без ліку і довгого віку!


З повагою дві доньки, зяті, внуки, правнучок


28 квітня 55-річчя зустрічає Лідія Андріївна ХРАБАН із села Великий Молодьків


Мила і люба, найкраща у світі, бажаємо щастя, даруємо квіти. Хай сонце на небі дарує тепло, здоров’я міцнеє щоб завжди було. Хай люблять й шанують тебе усі люди, мирним і ясним світанок хай буде. Всю доброту, що живе між людей, схиляємо до тебе на твій ювілей!


З любов’ю доньки, зяті, чоловік, внуки Владусік і Настунька



2 травня святкує 75-річний ювілей дорога матуся, турботлива бабуся та прабабуся — Майя Адамівна ПИЛИПЧУК


Летять літа, мов бистрі води, і не вернути їх назад, а нам не віриться сьогодні, що Вам уже — 75! Хай нових днів ще буде безліч, без ліку щастя і пісень, прийміть вітання найщиріші в цей світлий ювілейний день. Здоров’я, щастя зичим не на рік — на все життя його бажаєм щиро, щоб радісним і довгим був Ваш вік, з добром, любов’ю, спокоєм і миром.


З любов’ю всі рідні



30 квітня вітаємо своїх іменинників: Миколу Мефодійовича ВЕДРУКА — з 50-річчям, Софію ШАПРАВСЬКУ — з 6-річчям, Ангеліну ШАПРАВСЬКУ — з 3-річчям


Цей день має чарівне походження, бо сьогодні у вас трьох — День народження. Бажаємо, щоб сонце Вас зігрівало, люди усмішки Вам дарували, природа здоров’я Вам піднесла, а ластівка щастя мішок принесла. А ще — романтики, дружби, кохання, прийміть же від нас усі ці вітання.


З любов’ю та повагою ваші рідні


 


30 квітня святкує 50-річчя кохана жінка, любляча мама, турботлива бабуся — Людмила Василівна ШЕВЧУК


Наша рідна і мила, найкраща у світі, бажаємо щастя, даруємо квіти. Щоб сонце і зорі плекали тепло, щоб завжди здоров’я у тебе було. Хай тебе люблять і шанують люди, хай ясним і мирним кожен ранок буде. Всю доброту, яка існує в світі, всю радість, що живе поміж людей, до ніг твоїх ми прихиляємо сьогодні, святкуючи твій ювілей.


З любов’ю чоловік, син, дочки із зятями та внучечка Машенька



1 мая отмечает свой 30-летний юбилей Юрий Валерьевич ФРАНЧУК


Пусть дети растут, чтоб гордился ты ими, пусть ласковой будет родная жена, мы знаем, что ты — настоящий мужчина, бери всё от жизни — она ведь одна!


Твоя большая семья



1 мая празднует юбилей самый лучший человек в мире — Леонид Николаевич ПЕРЕБЕЙНОС


Дорогой наш, спасибо, что ты есть! Да, ты достоин уваженья — за достиженья, благородство, за доброту и человечность. Желаем здоровья и удачи! А мы — всегда рядом, а как же иначе!


С любовью Наташа, Саша и родные



3 травня святкує ювілей найдорожча людина у світі, турботлива матуся, бабуся — Віра Гнатівна ОСАДЧУК із села Кожушки


Хай сонце світить Вам завжди, і вік ваш за 65 минає, та на поріг Вам в рідний дім хвороби й старість не пускає. Щоб не боліли натруджені руки, хай гордістю будуть Вам діти й онуки. І завжди збігаються наші дороги до отчого дому, до рідних порогів. Низький Вам уклін.


З повагою дочка Людмила, зять В’ячеслав, онуки Ліля, Даша, Софія, чоловік Федір



2 травня святкує День народження любляча мама, лагідна бабуся — Майя Андріївна СЕБА


Наша мила і люба, найкраща у світі, бажаємо щастя, даруємо квіти. Щоб сонце і зорі плекали тепло, щоб завжди здоров’я у тебе було. Спасибі за ласку, за руки умілі, що вмієш підтримати словом і ділом, з тобою у домі надійно та щиро, живи нам на радість у щасті і мирі. Хай Бог милосердний з високого неба дарує усе, чого тобі, мамо, треба, а Матінка Божа — Цариця Свята, дарує щасливі і довгі літа.


Дуже люблячі тебе чоловік, син, донька, зять, невістка, внуки


 

1 ТРАВНЯ — МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ СОЛІДАРНОСТІ ТРУДЯЩИХ


Дорогі земляки! Від щирого серця вітаємо вас із Міжнародним днем солідарності трудящих. Це свято уособлює прагнення людей до миру, рівності, братерства і плідної праці.

У цей день ми вшановуємо представників усіх професій. Висловлюємо щиру подяку всім людям праці за повсякденну наполегливу роботу на благо рідного краю та країни, відданість обраній справі, уміння успішно реалізовувати всі плани та починання.

Бажаємо вам міцного здоров’я, всіляких життєвих гараздів, гарного весняного настрою, родинного благополуччя та сімейного затишку.

Хай у ваших оселях панує мир, злагода та добробут!


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

В.МИХНЮК, голова райдержадміністрації

Д.РУДНИЦЬКИЙ, заступник голови районної ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Бориса Фроловича ПЛОТНІКОВА — 01.05.1926 р.н.

Григорія Андрійовича ДМИТРАШКА — 01.05.1927 р.н.

Григорія Якимовича БАНЦЕРА — 01.05.1931 р.н.

Миколу Андрійовича ПАШКІВСЬКОГО — 01.05.1932 р.н.

Бориса Степановича КОЗЛОВА — 05.05.1926 р.н.

Ніну Петрівну БУДНИК — 06.05.1951 р.н.

Юрія Євгеновича ПАНФЕЛЮКА — 01.05.1964 р.н.

Юрія Петровича ХОМЕНКА — 02.05.1964 р.н.

Анатолія Григоровича КОВАЛЬЧУКА — 03.05.1963 р.н.

Володимира Івановича ПРОКОПЧУКА — 04.05.1963 р.н.

Юрія Антоновича КУШНІРА — 07.05.1949 р.н.

Ігоря Олександровича БУКОВСЬКОГО — 07.05.1964 р.н.


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни