Уся щедрість осені — на міському ринку!

Багата наша земля на врожаї. Вродила цього сезону картопля — 23-25 грн./відро, морква — 7-8 грн./кг, червоні буряки — 6-7 грн./кг, цибуля – 6,15 грн./кг, часник — 45-60 грн./кг, помідори — 4,50 грн./кг завезені та 5-10 грн./кг – домашні, огірки — 10 грн./кг, капуста — 4,50-6 грн./кг, цвітна — 10-12 грн./кг, баклажани — 7-8 грн./кг, перець — 7-12 грн./кг, пучок зелені — 3-5 грн., квасоля — 5-6 грн./склянка.
Виноград — 20-35 грн./кг, дині — 7-10 грн./кг, кавуни — 2,50-3,0 грн./кг, апельсини — 24 грн./кг, лимони — 35-40 грн./кг, банани — 24-27 грн./кг, малина — 15 грн./літр, відро слив — 45 грн., груші — 6-10 грн./десяток, яблука — 5-8 грн./десяток.
Додало у ціні м’ясо: філе курки — 60 грн., свинина: ошийок, філейка, биток — 85-90 грн./кг, підчеревина — 52-55 грн./кг, стегно — 60 грн./кг, фарш — 62 грн./кг, сало — 35-55 грн./кг. Тушка домашньої птиці: курка — 80-140 грн., гуска — 170-240 грн., індик — 220-270, кролик — 90 грн./кг.
Риба: свіжа — 23-60 грн./кг, солена — 40-85 грн./кг, заморожена —21-125 грн./кг, копчена — 38-110 грн./кг.
Молоко — 9-12 грн./«півторачка», домашній творог — від 10 грн./шматочок, сметана — 15-17 грн./півлітра. Подорожчали домашні яйця — 25 грн./десяток та фермерські — 18,0-18,50 грн./десяток.
Олія на розлив — 23-24 грн./літр, мішок цукру — 560 грн., борошна — 280-350 грн.
Гречка — 21-24 грн./кг, рис — 20-26 грн./кг, пшоно — 13 грн./кг, макаронні вироби — від 8,50 грн./кг.
Підготувала Ольга ДЕМЧУК