Хочеш бути красивою — просто будь нею! На що готові жінки, щоб подобатися оточуючим

Хочеш бути красивою — просто будь нею! На що готові жінки, щоб подобатися оточуючим

\"ХочешЯка жінка не відчуває себе красунею, піймавши захоплений погляд у свій бік! Але лише природної краси, як правило, буває недостатньо. Необхідно прикладати максимум зусиль, щоб завжди бути у формі, виглядати доглянутою і привабливою. На які тільки хитрощі не доводитися йти, щоб виглядати ефектно!
У наш час є багато можливостей підкреслити природну красу, скориставшись послугами різних салонів. Усі вже давно звикли до стильних зачісок, професійного макіяжу, пірсингу та навіть татуажу, який прижився у нашому місті не так уже й давно. Новинкою ж для Новограда-Волинського є студія краси «Lash Studio», що спеціалізується на нарощуванні вій та брів. Ідентична студія функціонує й у Рівному. Працівники — Наталя Зінчук, Яна Пивовар (які є засновницями), Ірина Коржовська та Марія Голембіовська — професіонали своєї справи, які постійно проходять курси підвищення кваліфікації. Кожна процедура — сертифікована. У планах дівчат є й інші процедури, які мають втілитися у життя найближчим часом: професійний макіяж, татуаж, СПА фарбування брів, трідінг.
Існує такий собі «ранковий закон дівчат»: ліпше бути голодною, ніж не нафарбованою. Яна Пивовар стверджує, що вона стикається із цим щодня: «Я вважаю, що є можливість дещо змінити. З допомогою наших процедур збори на роботу стануть швидшими. Головне — ніколи не перебільшувати, адже краса має бути натуральна. Ми ж лише допоможемо підкреслити вашу натуральність».
Спеціалізація студії — вузька, але це і є її відмінністю від салонів. Персонал «не розсіюється» на різні процедури і таким чином удосконалює власні уміння. «Lash Studio» — це місце, де ви можете довірити свої вії професіоналам, де допоможуть надати вашому погляду ще більшої загадковості і виразності. Серед новинок клієнтам пропонуватимуться наступні послуги:

  • 6D татуаж — даний вид виконується майстром вручну за допомогою спеціальної ручки. Це пристосування дозволяє майстру домагатися повного контролю над своїми рухами і, відповідно, ідеальної чіткості кожної лінії. Тут використовуються надзвичайно тонкі голки, товщина яких складає всього 0,18 мм. Вони розташовані в певній послідовності і під певним кутом, завдяки чому з’являється можливість відтворити лінії ідентичної товщини з людськими волосинками. Цей вид татуажу — найменш болючий.

  • Трідінг є одним із найсучасніших та найпопулярніших методів видалення волосся з брів — корекція. Серед основних переваг такого способу можна назвати:

  • дешевизна (з інструментів потрібна тільки нитка і трохи вправності);

  • безпека (такий метод не має побічних ефектів, не викликає алергії, не ушкоджує шкіру);

  • точність (метод дозволяє видаляти волосинки прицільно і саме в тому місці, де потрібно);

  • відносна безболісність (у порівнянні з пінцетом, електроепілятором);

  • тривалий ефект від епіляції (волосинки видаляються повністю з коренем, а це означає, що нові виростуть тільки через 2-3 тижні).

  • Нарощування брів. Цю процедуру виконують за допомогою м’яких латексних волосин. Завдяки унікальному складу латексу, отримана з нього штучна волосина «на око» абсолютно не відрізняється від природної. Це є своєрідною альтернативою для тих, хто категорично проти татуажу.

  • СПА фарбування брів дає ефект татуажу, фарбує шкіру. Фарба так швидко не змивається.


Що стосується вій, то всі волосинки для нарощування виготовляються із високомодифікованого синтетичного матеріалу, але ніяк не із натуральних волосинок, оскільки може викликати алергічну реакцію. Норка, соболь, шовк, колонок — це все умовні назви. За своїми властивостями вії для нарощування дуже комфортні, легкі, не деформуються. Що стосується цін, то класичне нарощування вій (на одну натуральну вію — одна штучна) — 250 грн., об’ємне нарощування (на одну натуральну вію — від 2 до 10 вій) — 350 гривень.
Всі, хто зацікавився, обов’язково має попередньо записатися. Контакти для запису та консультації: (063) 017-07-67, VK: theLashStudio, Instagram: _the_lash_studio. Студія працює кожного дня, з 8:00 до 20:00, окрім неділі, за адресою: вул.Героїв Майдану, 3, 4-й поверх, 24-й кабінет.
Порада від Наталі Зінчук, як стати жіночною: «Мої прекрасні дами! Не забувайте, що ви вже народилися жінками, а значить, варто тільки розбудити у собі те таємне, що дала вам природа. Любіть себе!».
Прекрасна половина людства має пам’ятати, що краса — це плід душі. Кожна жінка, кожна дівчина є красивою. Працівники салонів та студій лише підкреслюють переваги зовнішності.
Людмила ПЕТРУК
Фото Сергія ЩУРУКА