В активі — 17 призерів

Новоград-волинські борці греко-римського стилю успішно виступили на чемпіонаті Житомирської області серед юніорів і кадетів, що проходив у обласному центрі.
У віковій категорії 1999-2001 р.н. було здобуто аж одинадцять призових місць, що забезпечило перше командне місце. Переможцями стали Олександр Лібега і Назар Пилипчук.
Другі місця посіли Андрій Скорик, Максим Люшненко, Дмитро Мирончук і Тарас Степанчук. Треті — Ілля Нечай, Іван Зінченко, Сергій Власюк, Дмитро Молітвін і Максим Марчук.
Серед старших (вікова категорія — 1997-1998 р.н.). команда з Новограда-Волинського опинилася на другому місці, пропустивши вперед житомирян.
В особистому заліку — шість призових місць. Переможцями стали Володимир Стадник і Сергій М’якота. Другі місця — у Дениса Вєнікова і Євгена Шевчука. Треті — у Дмитра Бойка та Івана Молітвіна.
Загалом у турнірі взяли участь борці греко-римського стилю з Житомира, Новограда-Волинського (тренери — А.В.Назарчук, А.Г.Пукас, І.Б.Савін), Андрушівки, Чуднова, Олевська і Романова.
Олег БРЮХАНОВ