Відбулося жеребкування кубку Житомирщини з футболу

Після п’ятирічної перерви на футбольній карті Житомирської області знову з’явився клуб «Звягель» (Новоград-Волинський). У цьому сезоні клуб виступатиме в обласних турнірах, одним із яких є кубок Житомирської області пам’яті Героїв Небесної Сотні.
17 березня відбулися загальні збори представників футбольних команд, що братимуть участь у чемпіонаті та першості Житомирської області, а також — у кубку.
Одним із питань, що розглядалися, було обговорення проекту змін та доповнень до «Регламенту проведення змагань». Зміни, в першу чергу, стосуються питання визначення чемпіона. Більшістю присутніх була підтримана пропозиція голови Олевської РФФ В.Гаврилюка про проведення «Золотого матчу» для визначення чемпіона, якщо дві команди за підсумками турніру наберуть однакову найбільшу кількість очок.
Також відбулося жеребкування кубку. Цього сезону в ньому планують взяти участь 29 команд, — повідомляє «Спортивний Житомир». Ігри першої стадії турніру відбудуться 2 і 9 квітня.
ФК «Звягель», відповідно до жеребу, розпочне боротьбу за трофей із наступної стадії, ігри якої призначені на 16 і 23 квітня. Звягельчани зустрінуться із переможцем пари ФК «Баранівка» — ФК «Вир» (Любарський район).
Відзначимо також, що у складі оновленого «Звягеля» вболівальники побачать талановитих місцевих футболістів. Зокрема, 18-річного Владислава Поліщука, який став переможцем у номінації «Кращий бомбардир» за підсумками чемпіонату району з футзалу. Його результат — 29 голів за команду «Лісгосп», бронзового призера турніру.
Олег БРЮХАНОВ