Звягельчани — серед «Майстрів тхеквондо Поділля»

18-20 березня у смт.Літин Вінницької області відбувся ХІV відкритий чемпіонат Вінницької області з тхеквондо ВТФ «Майстри тхеквондо Поділля», у якому взяли участь 13 команд
(170 спортсменів) із 5 областей України та міста Києва. Житомирська область була представлена трьома командами: СК «Фенікс», КДЮСШ «Старт» ЖМР (м.Житомир) і командою з Новограда-Волинського.
У підсумковому заліку серед областей збірна Житомирської області, здобувши 8 золотих, 9 срібних і 9 бронзових нагород, посіла друге місце. Суттєво посприяли цьому й новоград-волинці, завоювавши дві золотих, три срібних та одну бронзову нагороду (7 загальнокомандне місце).
Чемпіонами стали Дмитро Барановський і Дмитро Зелюнко. Срібні призери — Микола Гончарук, Вадим Лисюк, Роман Оразов. Третє місце — в Анастасії Бучинської.
Відзначимо, що поєдинки проводилися одночасно на чотирьох кортах із використанням електронної системи суддівства «DAEDO», що дозволяло нараховувати залікові бали автоматично, за допомогою датчиків, розташованих у захисних протекторах спортсменів.
Олег БРЮХАНОВ