У Новограді-Волинському на хабарі затримали працівника поліції

У Новограді-Волинському на хабарі затримали працівника поліції

17 червня у Новограді-Волинському правоохоронці затримали працівника поліції під час отримання хабара. Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції у Житомирській області.
«Працівники Департаменту внутрішньої безпеки, спільно з УСБУ, під час отримання неправомірної вигоди у розмірі 9 тисяч гривень затримали оперуповноваженого місцевого відділу поліції. Таку суму поліцейський вимагав та одержав від жителя райцентру за допомогу у вирішенні питання про непритягнення до кримінальної відповідальності. Факт отримання неправомірної вигоди був задокументований, а грошові кошти — вилучені», — йдеться в повідомленні.
За вказаним фактом військовою прокуратурою розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.368 (Одержання неправомірної вигоди службовою особою) ККУ.
«Позиція керівництва Головного управління Нацполіції в Житомирській області щодо викриття у своїх рядах негідних і нечистих на руку поліцейських є принциповою: однозначне звільнення з органів внутрішніх справ і безумовне притягнення до відповідальності, згідно із чинним законодавством. Процес очищення рядів правоохоронців від негідних працівників триватиме і надалі», — повідомила прес-служба.
За матеріалами прес-служби ГУНП в Житомирській області
Фото військової прокуратури Житомирського гарнізону