Хроніка 49/2016

Хроніка 49/2016

ПОБЛИЗУ НОВОГРАДА ДВОЄ ІРАНЦІВ НА «LEXUS» ПОТРАПИЛИ У ДТП
Уночі 25 листопада на автодорозі «Київ-Чоп», на виїзді з Новограда-Волинського, двоє громадян Ірану потрапили у ДТП. Внаслідок події пасажир автомобіля «Lexus» був доставлений до лікарні.
Інформацію про ДТП підтвердила керівник прес-служби головного управління Нацполіції в Житомирській області Алла Ващенко.
\"Хроніка

«Близько третьої години ночі, на автодорозі «Київ-Чоп», на виїзді з міста Новограда-Волинського, поблизу с.Майстрів, сталася дорожньо-транспортна пригода: водій автомобіля «Lexus», 1990 р.н., був у стані алкогольного сп’яніння, не впорався з керуванням і з’їхав у кювет. У результаті постраждав пасажир, 1998 р.н., який отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та садна на обличчі. Він був доставлений до місцевої лікарні. Зараз його стан стабільний. Чи перебував пасажир у стані алкогольного сп’яніння, — результати будуть пізніше, бо забір крові у нього вже брали в лікарні. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за статтею 286 та триває з’ясування всіх обставин. Водій і пасажир — громадяни Ірану, але на сьогодні вони також є студентами одного з «вишів» Києва», — уточнила вона.
Житомир.info
Фото з сайту міста Новограда-Волинського

В АВТОБУСІ «ЖИТОМИР — ПИЛИПОВИЧІ» ПОМЕРЛА ЖІНКА
24 листопада в обласному центрі в автобусі сполученням «Житомир — Пилиповичі» померла жінка. Про це «Житомир.info» розповіла керівник прес-служби ГУ Нацполіції у Житомирській області Алла Ващенко.
«24 листопада, о 17:30, надійшло повідомлення про те, що в рейсовому автобусі сполученням «Житомир — Пилиповичі», поблизу готелю «Ялинка», померла жителька обласного центру, 1963 р.н. На місце виїжджала слідчо-оперативна група. Тіло направлено на судово-медичну експертизу для встановлення причин смерті», — розповіла Алла Ващенко.
Житомир.info

У НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКОМУ РАЙОНІ В ДТП ЗАГИНУЛИ ОДРАЗУ ЧОТИРИ ОСОБИ
Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, що сталася у Новоград-Волинському районі, 4 особи загинуло, 1 — травмована. Про це повідомляє прес-служба управління ДСНС у Житомирській області.
\"Хроніка
«26 листопада, о 17:33, до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася між селами Кам’яний Майдан і Лебедівка Новоград-Волинського району. За вказаною адресою виїхали бійці 10-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Ними встановлено, що сталося зіткнення легкового автомобіля «ВАЗ-2106» із мікроавтобусом «Mercedes-Benz Vito». У результаті дорожньо-транспортної пригоди загинули водій мікроавтобуса та водій і 2 пасажири легковика. Одного пасажира автомобіля «ВАЗ-2106» швидка допомога госпіталізувала до медичного закладу», — йдеться у повідомленні обласного управління ДСНС.
\"Хроніка
Рятувальники спочатку витягли загиблого водія з мікроавтобуса, а далі дістали інших загиблих із легковика. Наразі всі обставини події встановлюються фахівцями.
Житомир.info
Фото управління ДСНС

ЗВЯГЕЛЬЧАНИН УПАВ ІЗ МОСТУ І ЗЛАМАВ НОГУ
26 листопада, о 17:57, до Служби порятунку «101» від медиків надійшло повідомлення про те, що у м.Новоград-Волинський із мосту впав 25-річний чоловік. Він приземлився на бетонний майданчик для обслуговування конструкцій мосту, і лікарі не могли самотужки до нього дістатися.
До місця виклику негайно виїхало відділення надзвичайників 10-ї Державної пожежно-рятувальної частини у складі 4 чоловік. Зі слів очевидців вони з’ясували, що постраждалий був у неадекватному стані. Як він опинився на бетонному майданчику під опорою мосту, — невідомо. Загальна ж висота від мосту до води — близько 15 м. Чоловік корчився на бетонній плиті від болю і міг будь-якої хвилини впасти у р.Случ.
Один із рятувальників спустився з мосту по драбині до постраждалого, який спочатку агресивно реагував та відмовлявся від допомоги. Оглянувши чоловіка, бійці ДСНС з’ясували, що у нього зламана нога. Травмованого обв’язали рятувальною мотузкою та поступово підняли доверху.
Бійці ДСНС передали постраждалого до рук медиків, які каретою «швидкої допомоги» відвезли його до лікарні.
УДСНС України у Житомирській області

ПОЛІЦЕЙСЬКІ ЗАТРИМАЛИ 16-РІЧНОГО КРАДІЯ
Як з’ясували працівники Новоград-Волинського відділу поліції, крадіжку майна з будинку жительки с.Кленова вчинив її 16-річний односелець. У хлопця вилучили викрадене. Триває з’ясування всіх обставин події.
Вранці 27 листопада до поліції звернулася 28-річна жителька району із повідомленням про крадіжку з її будинку.
На місці події працівники слідчо-оперативної групи з’ясували, що зловмисник потрапив до помешкання вночі, пошкодивши вікно. З кімнат зникли 1560 гривень, мобільний телефон, навушники, наручний годинник, спиртні напої та пачка бенгальських вогнів. Загальна сума збитку склала 3700 гривень.
У ході проведених заходів правоохоронці встановили, що до вчинення крадіжки причетний 16-річний місцевий житель. У хлопця вилучили викрадене. Нині триває з’ясування всіх обставин події.
04141.com.ua

ДЕПУТАТУ КОРОСТЕНСЬКОЇ РАЙРАДИ СПАЛИЛИ АВТОМОБІЛЬ
Коростенською місцевою прокуратурою забезпечується процесуальне керівництво досудовим слідством у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом умисного знищення або пошкодження майна шляхом підпалу, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.194 КК України. Про це повідомив керівник Коростенської місцевої прокуратури Іван Островський.
Він розповів, що до правоохоронних органів надійшла заява від депутата Коростенської районної ради про те, що у ніч із 21 на 22 листопада 2016 року було підпалено автомобіль марки «Шевроле Еванда», який належить його сім’ї.
Досудове розслідування проводиться СВ Коростенського відділу поліції.
На даний час у провадженні проводяться першочергові слідчі дії з метою встановлення обставин правопорушення.
Санкція зазначеної статті передбачає покарання — позбавлення волі на строк від 3 до 10 років.
Прес-служба прокуратури Житомирської області

В ОДИН ДЕНЬ НА ТРАСІ «КИЇВ-ЧОП» ЗАГИНУЛИ ЖИТОМИРЯНИН І РІВНЕНЧАНИН
Внаслідок двох різних ДТП, що сталися 26 листопада на трасі «Київ-Чоп», загинули двоє пішоходів. Один із них — житель Рівненської області — загинув на місці події від отриманих травм. Інший, житомирянин, помер у реанімації. Нині триває з’ясування причин та обставин подій. Про це повідомляють на сайті головного управління Нацполіції в Житомирській області.
«26 листопада, о 06:06, на 124-му км автодороги «Київ-Чоп», поблизу села Березина, водій автомобіля «MAN», 35-річний житель Київської області, рухаючись у напрямку Житомира, здійснив наїзд на пішохода, 35-річного жителя Рівненської області, який рухався по проїжджій частині дороги у попутному напрямку. Унаслідок ДТП пішохід від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці події.
Цього ж дня, о 17:00, на 950-му метрі під’їзної дороги від міста Житомира до автодороги «Київ-Чоп», через село Глибочицю, водій автомобіля «Lange Rover», 50-річний житель обласного центру, рухаючись у напрямку Житомира, здійснив наїзд на пішохода, 54-річного житомирянина, який рухався по проїжджій частині дороги у попутному напрямку руху. Унаслідок ДТП пішохід від отриманих тілесних ушкоджень помер у реанімаційному відділенні обласної лікарні в місті Житомирі», — йдеться у повідомленні.
Нині за обома фактами розпочато кримінальні провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Триває з’ясування причин та обставин ДТП.
Житомир.info

«ЖИГУЛІ» ЗБИЛИ НАСМЕРТЬ ВЕЛОСИПЕДИСТА ТА, ТІКАЮЧИ З МІСЦЯ ДТП, ЗІШТОВХНУЛИСЯ З «FORD»
Уранці 26 листопада у Баранівці «Жигулі» збили велосипедиста, який через деякий час помер у лікарні. Водій автомобіля зник із місця аварії, але за декілька десятків кілометрів потрапив у ще одну ДТП. Про це повідомляє місто Баранівка з посиланням на Баранівське відділення поліції.
«26 листопада, о 7:00, у Баранівці, по вулиці Звягельській, водій автомобіля «ВАЗ-2104», 30-річний житель селища Ємільчине, здійснив наїзд на велосипедиста, 36-річного жителя с.Вірля. Внаслідок ДТП велосипедист був госпіталізований до Баранівської райлікарні, де о 7:45 помер. Водій «Жигулів» залишив місце ДТП та поїхав у напрямку міста Полонне, де близько 7:15 в селі Глибочок зіштовхнувся з автомобілем «Ford Transit». У результаті ДТП автомобілі зазнали механічних пошкоджень, потерпілих немає», — повідомили у поліції.
Слідчим відділом Баранівського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України. Нині триває з’ясування всіх причин та обставин події, а також вирішується питання про обрання запобіжного заходу для підозрюваного.
Житомир.info