ПОЗДРАВЛЕНИЯ 11/2009

ПОЗДРАВЛЕНИЯ 11/2009



















































17 березня святкуватиме своє 55-річчя Надія Миколаївна ПАШКІВСЬКА


Сьогодні, мамо, день у Вас чудовий, в цей день Ви вперше глянули на світ. Для Вас тоді він був ще зовсім новий, і недарма минуло стільки літ. Не зогляділись – виросли вже діти, “Бабусю!” – внуки Вам услід кричать. Чого ще треба? Жити і радіти, гостей у хаті дорогих стрічать. Бажаємо Вам, мамо, здоров’я із дзвінкої криниці, хліба запашного із золотої пшениці, рум’янців – від калини, щоб були у доброму настрої кожної днини. А ще бажаємо, щоб радість цвіла, а старість самотня Вас
не знайшла. Хай Бог Вам силу дає, а сива зозуля сто літ накує.


З повагою син Андрій, невістка Леся, син Коля, онуки Оля, Назар, Настя, Тіма і свати



16 марта – День рождения у бывшего моряка Черноморского флота Степана Андреевича САЛКО


Здоровья крепкого желаем, побольше светлых, ясных дней, и если можно, постарайся, столетний встретить юбилей.


Целуем, сёстры, дети, племянники, внуки и жёны



16 березня святкуватиме 55-річчя Надія Олександрівна КОСЯНЧУК


Лагідна, рідненька, добра і проста, наша дорогенька, наша золота. Бажаємо здоров’я багато-багато, хай щастя і мир залишаються в хаті. Хай горе обходить завжди стороною, а радість приходить і ллється рікою. Щоб ти ніколи не старіла, щоб гарною дниною завжди раділа, щоб ніколи не хворіла, щоб діти ласку й повагу дарили, а внуки, рідненька, тебе міцно любили.


З любов’ю чоловік Григорій



13 марта празднует свой юбилей Станислав Альбинович САРНИЦКИЙ


Папа родной наш, любимый, дедушка славный, незаменимый! С 60-летием поздравляем и всяческих благ желаем. Чтоб ты никогда не болел, чтоб ты никогда не старел, чтоб вечно был молодым, мудрым, добрым и нежным таким!


С уважением жена, дети и внуки



16 марта празднует свой юбилей Светлана Александровна АРТЕМЕНКО


Хочу тебе я пожелать с азартом жить и с наслажденьем свой День рождения встречать в отличном самом настроении. К заветной цели день за днём всегда настойчиво стремиться! Верь, что успехи ждут во всём, и что мечта осуществится!


С любовью муж



16 марта празднует свой юбилей директор ТВЦДЮ Олег Петрович БАШИНСКИЙ


И опыт, и ум, и возможности, и бодрости долгий заряд! Пусть будет здоровье прекрасным, пусть молодо сердце стучит, и с Вашей улыбкою ясной дают Вам лет двадцать на вид!


Коллектив ТВЦДЮ



Мудре 50-річчя 19 березня відзначає Людмила Петрівна ГОРБАЧЕНКО


Цілуєм руки, рідна мамо, і віддаєм уклін аж до землі – за щедру вашу доброту і турботу. Хай Бог Вам щастя посилає, онуків і дітей оселя хай приймає. Ми раді, люба, Вас вітати і в будні, і в святкові дні, бо ви для нас бабуся й мати, і кращої немає на землі. Тож хай міцним здоров’я ваше буде, й не знають втоми руки золоті, душа ніколи не старіє, а серце не втрачає доброти.


З любов’ю чоловік, доньки, зяті, онуки, свати



Поздравляем с Праздником коммунальщика всех сотрудников ЖКХ города Новограда-Волынского. Желаем здоровья, успехов, удачи.


С уважением ТОВ «Рем.Буд.Експрес»


 

ВАТ “Шляхи Полісся” вітає всіх працівників комунальної галузі з професійним святом!


Хай легко працюється, гарно живеться,

Хай доля щасливо до вас усміхнеться.

Хай люблять вас рідні, шанують всі люди,

Хай щедрим на сонце вам день кожен буде.


 

ТОВ “Лідер”


вітає колектив ЖКГ міської ради з Днем комунальника. Бажаємо міцного здоров’я, щастя та добра вашим родинам, натхнення у вирішенні тих нелегких завдань, які кожен день постають перед вами.


М.Шостак, директор ТОВ “Лідер”


 

12 березня зустрічає свій ювілей прекрасна жінка, дорога мама і добра бабуся Любов Олександрівна КЛУСОВИЧ


За ніжнеє серце, за щиру турботу, за вічне бажання добра нам усім, за мудрі поради, невтомну роботу тобі, найдорожча, низенький уклін. Тож будь ти завжди здорова, щаслива, ніколи не хмурся, хоч важко тобі, бо ти у нас, мила, на світі єдина. Бажаємо щастя тобі на землі.


З любов’ю і повагою дочка Лариса, зять Леонід, внук Богдан, внучка Христина та син Валерій із сім’єю


 

16 березня — найщиріші вітання з Днем народження чарівній, милій жінці, мудрій добросердечній колезі і наставниці, люблячій і турботливій дружині, берегині сімейного благополуччя — Галині Василівні ПАРІЙЧУК


Нехай жіноче щастя квітне веселково, і хай лунає скрізь привітне слово, хай Бог благословляє вашу долю, і вбереже Вас від розчарування й болю. Достатку, щастя, радості й любові, — родині Вашій в доброму здоров’ї.


Колектив дитячого відділення