ПОЗДРАВЛЕНИЯ 6/2008

ПОЗДРАВЛЕНИЯ 6/2008



























7 лютого, найдорожчу у світі людину — дорогу матусю, любу тещу, рідну бабусю Марію Валентинівну ДВОРЕЦЬКУ — вітаємо з 45-річчям!


Твої роки, мов голуби чарівні, сполохано здіймаються в блакить. Вони були безрадісні й щасливі, та чимось неповторна кожна мить. Сьогодні, мамо, день у Вас чудовий. В цей день Ви вперше глянули на світ. Для вас тоді він був ще зовсім новий, і не дарма минуло стільки літ. Не зогляділись – виросли вже діти. «Бабусю!» – внуки вам у слід кричать. Чого ще треба? Жити і радіти, гостей у хаті дорогих стрічать. Матусе рідненька, найкраща, єдина, щоб Ви не хилились ніколи в журбі, і
сонце, і зорі, і даль журавлину, ми, рідна матусе, даруєм тобі. І в осінь, і взимку, весною і влітку, щоб щастя й здоров’я у Вас було. Уклін Вам, мила матусе-лебідко, за щирість, за ніжність, за ласку й тепло. Хай боронить Мати Божа від злих людей і різних бід. Хай дасть здоров’я й допоможе прожити гарно ще багато літ!


З любов’ю мама, донька Юлія, зять Володимир та онук Дмитро



7 лютого святкує свій ювілей Марія Валентинівна ДВОРЕЦЬКА


Летять роки в міжзоряний політ, але душа про це нехай не знає, хай серце б’ється в ритмі літ, і доброта ніколи не згасає. Хай доля піднесе іще сповна і радості, й наснаги, і здоров’я. Нехай завжди в душі цвіте весна, і серце зігрівається любов’ю!


Щиро вітають куми Захарчуки



7 февраля поздравляем с 20-летием Андрея Александровича ГОНЧАРУКА


В этот светлый праздничный день мы желаем, чтобы твоя судьба была светлой и прекрасной. Пусть в жизни твоей будут только уверенные шаги и чистое небо над тобой. Желаем теплоты, добра, любви, улыбок, счастья, радости в жизни. Желаем тебе всего, что входит в это маленькое слово — Счастье. Солнца — самого яркого, здоровья — самого крепкого, улыбки — самой счастливой, любви — самой верной, дружбы — самой надёжной!


Мама, Алёна, друзья, родные



9 февраля празднует юбилей Владимир Романович РУБЛЕВ


Пусть седина подкралась тайно, но ты, как в юности, крепись! Седые волосы — награда, за трудно прожитую жизнь. Мы будем впредь с тобою рядом, печали, радости делить. Прими, родной наш, поздравленья и пожеланья долго жить.


Жена, дети, внуки, зять



4 лютого відсвяткував свій 30-річний ювілей депутат міської ради від Народної Партії Ігор Вікторович БОНДАРЧУК


Усіпіхів Вам, кар’єрних злетів, оптимізму, енергетики, любові, гарного настрою, щирих та вірних друзів.


З повагою виконавчий комітет міської організації Народної Партії



7 лютого святкує свій 50-річний ювілей Валентин Никодимович ФІЩУК


Нехай цвітуть під небом синьооким ще довго-довго дні й літа, а тиха радість, чиста і висока, щоденно хай до хати заверта.  Бажаємо здоров’я, сонця у зеніті, любові, доброти і щастя повен дім, нехай у серці розкошує літо і соняхом квітує золотим!


З любов’ю і повагою діти і онучки