ПОЗДРАВЛЕНИЯ 28/2009

ПОЗДРАВЛЕНИЯ 28/2009































14 липня у нашій родині радісна подія — до господаря дому Петра Леонтійовича АНТИПЧУКА з с.Чижівка завітає прекрасне 55-річчя


Ювілей — це багато і мало, це в житті вже прокладений шлях, а на ньому усього бувало, і не завжди він був у квітках. Хай завжди посміхається доля, і радість несуть роки, хай щастя й здоров’я не зрадять ніколи, хай збудуться мрії, бажання, думки!


Люблячі дружина, дочки, зяті, онуки — Альона, Ваня, Вова, Уляна



15 липня вітаємо з 50-річчям! Миколу Миколайовича СОРОКУ


На килимі життя, немов чарівна м’ята, розквітла Ваша ювілейна дата. Хай щастя Вашу долю не минає. Хай завжди Вам Бог допомагає. Будьте завжди здорові й багаті, хай усмішка не сходить з лиця, мир і злагода будуть у хаті, щастя й радості Вам без кінця. Ми Вам посилаєм вітальні слова на щедрі і мирні, на многі літа.


З повагою дружина, син, донька, зять, невістка та онук



12 липня відзначають перший рік свого одруження Микола Валерійович та Ольга Миколаївна КРИЖАНОВСЬКІ


Слів чудових безліч хочеться сказати і всього багато щиро побажати. Скільки на світі квітів, а на них роси — стільки зичимо вам щастя, радості й краси. Щоб жилося завжди в достатку в колі рідної сім’ї, щоб пісні веселі й щирі дарували солов’ї. Нехай боронить Мати Божа від злих людей і різних бід. Хай дасть здоров’я і поможе прожити в щасті многа літ!


Мама



9 июля празднует свой юбилей – 30 лет — Александр Николаевич ЯКИМЧУК


С праздником этим тебя поздравляем, счастья огромного в жизни желаем. Удачи, успехов и только побед, чтоб не было в жизни печали и бед. Пусть радость и смех твой дом наполняют, пусть высшие силы тебя охраняют. И вот, что хотим мы сказать под конец: мы счастливы, что ты наш муж и отец!


Ценим, любим, уважаем: жена, сын, тёща



7 липня вітаємо з ювілеєм — 55 років — Лідію Андріївну РЕВУ


У цей святковий день, коли твій ювілей, ми щиро тебе вітаємо, добра і щастя бажаємо. Будь завжди здорова, щаслива. За добре серце, за щиру турботу, за вічне бажання добра нам усім, за мудрі поради, наша рідненька, — низький уклін. Хай Бог тобі все, що ти хочеш, дає. Спасибі, матусе, бабусе рідненька, за те, що теплом зігріваєте нас, за те, що в щасливу і скрутну хвилину, ми можемо серцем схилитись до Вас. Пишаємось Вами, шануємо, любимо, уклін до землі наш прийміть.


Діти — Саша, Свєта, Лєна, внуки — Саша, Назар, Дар’я



12 июля празднует юбилей Фаина Афанасьевна ЛЯШУК


Желаем здоровья на долгие годы, чтоб Вас стороной обходили невзгоды, чтоб счастье и радость не знали разлуки, чтоб душу согрели Вам дети и внуки, чтоб теплом и любовью искрились глаза, и только от смеха сверкала слеза.


С уважением муж, дочери Галина, Леся, Марина, зятья, внуки



13 липня виповниться 20 років нашим синочкам — Миколі та Віктору ТАРНАВСЬКИМ


20 років тому ви крихітками увійшли в цей Божий світ, щоб зробити його ще сонячнішим і прекраснішим. Тепер ви вже дорослі і все вам до снаги. Хай будуть поруч Віра та Надія, як два крила, що впасти не дадуть. І сам Господь любов’ю хай зігріє, щоб довгим та легким був ваш життєвий вік!


Мама, тато та рідні