ПОЗДРАВЛЕНИЯ 26/2009

ПОЗДРАВЛЕНИЯ 26/2009



















































28 червня святкує свій ювілей любляча дружина, найкраща матуся — Ніна Йосипівна ЯСІНСЬКА


За ніжне серце, за щиру турботу, за вічне бажання добра нам усім, за мудру пораду, невтомну роботу, тобі, наша люба, низенький уклін. Так будь же, рідненька, ти завжди щаслива, ніколи не хмурся, хоч важко тобі, бо ти у нас, мамо, на світі єдина, бажаємо щастя тобі на землі.


З любов’ю чоловік Віктор, сини Вітя, Саша



23 червня відзначив 65-річчя Віталій Іванович ІЛЬЧЕНКО


Летять роки, як лебеді у вирій, життя іде, його не зупинить. Прийми вітання наші щирі, ще до ста років зичимо прожить. Хай будуть поруч віра і надія, як два крила, що впасти не дадуть. І сам Господь по милості наділить ще довгих літ, щасливу світлу путь. Хай вистачить щастя на ціле століття, хай скрізь буде лад – в оселі, в сім’ї, і радість на серці, і хліб на столі.


З повагою дружина, діти, онуки, близькі та рідні



24 июня поздравляем с юбилеем любимую маму — Марию Петровну ОСАПАЛЮК


Желаем здоровья на долгие годы, чтоб Вас стороной обходили невзгоды. Чтоб счастье и радость не знали разлуки, чтоб душу согрели Вам дети и внуки. Чтоб теплом и любовью искрились глаза, и только от смеха сверкала слеза.


С уважением дети и внуки



25 июня празднует юбилей Лидия Романовна ИВАНЧУК


Мама милая, родная и бабуля дорогая, поздравляем мы, любя, с именинами тебя. Без сна ночей твоих прошло немало, забот, тревог за нас — не перечесть. Земной поклон тебе, родная мама, за то, что ты на этом свете есть.


Сын, дочь, невестка, зять, внуки



25 июня празднует 3 годика любимая доченька Юлия Михайловна ДЕНИСЮК из с.Курчица


Ты, как чудо, в дом вошла, радостью в нём главной стала, наше солнышко, свети, будь здорова и расти доброй, умной и счастливой, славной, радостной и милой и людьми всегда любимой.


С любовью мама Аня, папа Миша, братик Вадим, крёстная Наташа, бабушка Нина, дедушка Саша



27 червня святкує свій 25-річний ювілей Костянтин Петрович ПЕШКО


У цей червневий гарний день прийми від нас палкі вітання, здоров’я, щастя, довгих літ – усі найкращі побажання. Нехай прийдешнії літа дарують тобі любов і ласку, душа хай буде молода, життя веде в чарівну казку!


З любов’ю та повагою мама, сестра Римма, Валера, племінники Роман, Руслана



25 червня святкує свій 60-річний ювілей Микола Степанович ТИМОШЕНКО


З ювілеєм сердечно вітаємо, від щирого серця здоров’я бажаємо! Зичимо в спокої довго ще жити, ніколи в житті ні за чим не тужити. Хай світлою буде життєва дорога, любов – від дітей, а ласка – від Бога. Хай радістю в серці весна процвітає, хай Мати Пречиста на крилах тримає.


З повагою дружина, діти, онуки



27 июня – 50 лет совместной жизни отмечают Антонина Фёдоровна и Фёдор Иванович ВАКАРЬ


Сменялись годы круг за кругом, в трудах, заботах — каждый час. Но было вам легко друг с другом, любовь вела по жизни вас. Желаем крепкого здоровья, счастливый выпал вам билет. От всех друзей мы вам с любовью желаем быть вместе до ста лет!


Сыновья, невестки, внуки



28 червня – 16 років Марині Сергіївні КОСЯНЧУК з с.Пилиповичі


Яскраво сонце засвітилось, коли на світі ти з’явилась. І в Бога долі попросило: «Щоб ти щасливою була!» Шістнадцять – це лише початок твого найкращого життя. Ми також хочем побажати багато успіхів, добра. Красу, здоров’я від природи, і щоб ніякої негоди. Повагу й вірність —від кохання, — це особливе побажання. Світле майбутнє, щасливої долі, а негараздів і смутку, щоб не знала ніколи.


Твої рідні



30 июня – 30-летний юбилей отмечает любимая жена, мама Светлана Николаевна КОЛЕСНИК


С Днём рождения поздравляем, и всех благ тебе желаем. Жизни долгой и красивой, быть всегда везде счастливой. На работе — лишь успехов, дома — радости и смеха.


С любовью муж Виктор, сыновья Максим, Миша, родные



Адміністрація і трудовий колектив «Новоград-Волинський м’ясокомбінат» сердечно вітає всіх випускників шкіл та інших навчальних закладів зі святом!


Вітаємо всіх вас на вашім святі,

Воно і смутком, й радістю дзвенить.

Це свято зрілості, і свято розставання,

Майбутнього прекрасна, світла мить!

А ще вам – довгих літ і море квітів,

Хай кличуть вас осяяні дороги.

Сміливо йдіть, наші дорослі діти,

В шляхи життєві від шкільних порогів!!!


 

26 червня святкує свій славний ювілей фельдшер з с.Маковиці — Леоніда Йосипівна ПЕТРИШИНА


Ювілей – не привід для печалі, ювілей — це зрілість золота. Хай до ста, а, може, ще і далі, йдуть, не озираючись, літа. Хай кожен день дарує радість, хай сонце світить кожен день, роки ніколи хай не старять і не приносять в дім біди!


З повагою колектив Майстрівської сільської ради