ПОЗДРАВЛЕНИЯ 24/2009

ПОЗДРАВЛЕНИЯ 24/2009



















14 червня — День народження у Лідії Андріївни ВАСИЛЕНКО, а 21 червня — День народження у Олексія Олександровича БАШАРІНА


Ваші роки, мов голуби чарівні, сполохано здіймаються в блакить. Були вони безрадісні й щасливі, та чимось неповторна кожна мить. Сьогодні, рідні, день у Вас чудовий, в цей день Ви вперше глянули на світ. Для Вас тоді він був ще зовсім новий, і недарма минуло стільки літ. Не зогляділись — виросли вже діти, «Бабусю та дідусь», — онуки Вам услід кричать. Чого ще треба? Жити і радіти, гостей у хаті дорогих стрічать. Рідненькі, найкращі, єдині, щоб Ви не хилились ніколи в журбі, і
сонце, і зорі, і даль журавлину ми, рідні батьки, даруємо Вам. І в осінь, і взимку, весною і влітку, щоб щастя й здоров’я у Вас було. Уклін Вам за щедрість, за ніжність, за ласку й тепло. Хай боронить Мати Божа від злих людей і різних бід, хай дасть здоров’я й допоможе прожити гарно ще багато літ.


З любов’ю донька, син, зять, невістка, онуки, правнуки та праправнуки



12 червня святкує славний ювілей — 55 років — мама, дружина, бабуся, свекруха Галина Євгенівна РОМАНЮК


Ваші роки – то Ваш скарб, їм ціни немає. Кожен рік багато варт, всі про це ми знаєм. Вашу мудрість знаєм ми, цінимо Ваш досвід, Шана в Вас поміж людьми і поваги досить. Тож прийміть уклін від нас, щирі слова шани, кожен день й усякий час пишаємось ми вами.


Рідні



11 червня вітаємо з 60-річним ювілеєм Зіновія Миколайовича МАКАРЧУКА


Нехай добро щоднини прибуває, як струмінь чистої, джерельної води. Хай зло далекими стежками обминає, а радість зустрічається завжди. Хай стелить доля ясен-цвіт на щастя, на здоров’я та многая літа!


Дочка, зять, онуки Танюша, Антошка, свати



Від щирого серця вітаємо усіх працівників та пенсіонерів ЗАТ ВКФ «Леся» з Днем працівників легкої промисловості


Хай серця ваші зігріває тепло, в душі щоб завжди панувало добро. Здоров’я, удачі, усмішок, щастя без ліку і довгого-довгого щедрого віку!


Управління та профком ЗАТ ВКФ «Леся»