ЧЕМПІОНИ СПАРТАКІАДИ

Фінал турніру за програмою обласної спартакіади школярів з волейболу серед юнацьких команд був проведений у Новограді-Волинському на спортивній базі міської ДЮСШ. Тут зібралися 10 команд, що найвдаліше виступили у зональних відбіркових турах. Волейбольну честь міста представляли вихованці відділення волейболу спортивної школи під керівництвом тренера М.Ю.Олендера.
Наші земляки впевнено провели усі поєдинки в групі «А», де декласували своїх суперників з міст Баранівки, Малина та селищ Любара, Черняхова з однаковим рахунком 2:0. У групі «Б» без поразок пройшли кваліфіковані поєдинки наші північні територіальні сусіди з ДЮСШ смт.Ємільчине. Саме ці два колективи зустрілись у головному поєдинку спартакіади з цього виду спортивних ігор. Звягельчани, не прикладаючи особливих зусиль, подолали суперників у двох партіях, рахунок говорить про тотальну перевагу господарів 25:14, 25:9.
Чемпіонами спортакіади стали Дмитро Бойко, Олександр Павлюк, Руслан Цимбалюк, Ігор Бобрик, Олександр Заїка, Сергій Хаїнський, Максим Добровинський, Олександр Терещенко та наймолодший у збірній Дмитро Хамський. Команда нагороджена кубком, гравці — спортивними дипломами І ступеня.
У грі за третю сходинку п’єдесталу юні волейболісти Баранівки завдали поразки з рахунком 2:0 суперникам з смт.Лугини. Збірна Новоград-Волинського району до фіналу не потрапила, невдало зігравши на попередній стадії відбору.
Володимир БУРКОВСЬКИЙ