НАЙМОЛОДШИЙ — НАЙВЛУЧНІШИЙ!

Учнівські команди гімназії, колегіуму і ЗОШ №2 увійшли до трійки кращих на змаганнях зі стрільби з пневматичної гвинтівки, що традиційно відбулися у тирі колегіуму напередодні Дня Захисника Вітчизни.
Особливість цьогорічного турніру полягала в тому, що у влучності змагалися лише школи і вищі навчальні заклади з міста. Турнір серед районних команд у заплановані строки не відбувся. Як пояснили організатори змагань — районно-міське Товариство сприяння обороні України, більшість команд із сіл району за нинішніх складних фінансово-економічних умов не змогли віднайти кошти на дорогу та відрядження. Проте суперництво районної молоді в цьому виді спорту не скасували зовсім, лише відклали на пізніше — орієнтовно, на початок квітня.
З-поміж юнаків вже другий рік поспіль ніхто не може перевершити у влучності одного із наймолодших учасників турніру, п’ятикласника колегіуму Сергія Хом’яка. Усі десять пострілів хлопчини прийшлися в ціль і дали результат 64 бали. (Торік Сергій набрав 69 балів.) Учень професійного ліцею Олександр Покраса відстав від лідера на 4 бали. Гімназист Володимир Грицюк із 49 балами розташувався на третьому місці.
В особистому заліку серед дівчат найкращий результат (62 бали) — у гімназистки Ірини Рябчук. На другому місці — Світлана Гутрова (ЗОШ №2, 32 бали), на третьому — Ольга Яковлєва (ЗОШ №7, 27 балів).
Коли порахували командні результати, з’ясувалося, що трійка учнів гімназії (керівник команди С.О.Наумович) відстрілялася найвлучніше. Її сукупний результат — 143 бали. Вибивши 129 балів, друге командне місце посів колегіум (керівник О.О.Іванов). Як вже згадувалося, до числа призерів увійшли також учні другої школи (керівник Л.П.Вавринюк). У них — 112 балів. Призерів у особистому й командному заліках нагородили пам’ятними медалями і грамотами.
Спираючись на підсумки міських змагань, буде сформовано збірну міста для участі в обласному турнірі, орієнтовна дата проведення якого — 17 квітня. За попередньою інформацією, господарем обласних змагань має стати Новоград-Волинський.
Олег БРЮХАНОВ