КУБОК ЖИТОМИРЩИНИ

Перший матч 1/4 фіналу розіграшу кубка Житомирщини з футболу ФК «Звягель-750» проводив на виїзді проти ФК «Бердичів».
Матч проводився на стадіоні «Шкіряник», де зібралося до 50 уболівальників з фанклубу «Бердичів». Гоcподарі з початку гри будь-що були налаштовані провести швидкий гол, однак реальних загроз для взяття воріт їхні атаки не представляли. Звягельчани спокійно збивали атакувальний наступ, пресингуючи на усіх ділянках поля і через деякий час вирівняли хід матчу. Втім, до перерви рахунок залишався нічийний.
Після перерви тренер ФК «Звягель-750» провів ряд замін, змінивши і активного О.Герасименка, котрий зазнав травми. Замість Олександра на місце захисника вийшов Віталій Ванжура, який, на жаль, не справився зі своїми обов’язками. Саме після його помилки бердичівляни відкрили лік забитим голам. Після пропущеного голу комбінаційна гра команди Новограда-Волинського розладналася. Було видно, що гравці втомилися. Чи то від слабкої фізичної передсезонної підготовки, чи від того, що в п’ятницю, напередодні матчу, провели досить напружені міські ігри з міні-футболу. Про причини спаду фізичних кондицій ще належить розібратися.
Матч добігав свого кінця, коли чергова помилка у рядах «Звягель-750» вилилася у другий пропущений гол.
Дуже прикра поразка. Однак зіграно лише перший матч. Гравці команди зможуть реабілітувати себе в очах власних уболівальників у повторній грі, що відбудеться 8 травня на стадіоні «Авангард», початок матчу о 14 годині.
Володимир БУРКОВСЬКИЙ