НАШ САДОЧОК — НАЙКРАЩИЙ!

НАШ САДОЧОК — НАЙКРАЩИЙ!

Мабуть, кожен із нас хотів би хоч на хвильку повернутись у світ дитинства. В світ, де все повите рожевими хмарками, де завжди поряд люблячі батьки, здатні врятувати від будь-якої біди, де все дозволено, де постійно панує веселість, сміх, радість, де немає жодних проблем і негараздів.
Дитинство — пора особлива, адже вченими доведено, що характер дитини формується у віці 3-4 років. У цей період дитина перебуває в садочку, тому надзвичайно важливим є вибір відповідного дошкільного закладу.
Чи помічали ви коли-небудь красиву світлу будівлю, оточену садами, що ніжно квітують весною та рясно плодоносять восени?
Це наш садочок — ДНЗ № 15! Переступивши поріг цього закладу, таке відчуття, ніби потрапив у казку, зі стін посміхаються улюблені герої, все переливається барвистими кольорами, скрізь панує спокійна та затишна атмосфера.
Дуже зручно розміщені групи, всі ігрові кімнати гарно облаштовані: оригінальний дизайн, нові меблі, пухнасті килими, багато зелених рослин, безліч іграшок та розвивальних інтелектуальних ігор.
Вихователі Тетяна Георгіївна Токова, Таїса Василівна Недолюк завжди зустрічають нас із посмішкою. Робота педагогів виконується на найвищому рівні. Використовуються нові методи та форми роботи, впроваджуються інноваційні технології. Тут кожна дитина — особистість, до якої знаходять індивідуальний підхід. Діти виконують стільки творчих завдань, що дивуєшся інколи вихователям, коли вони все встигають?
В обідню пору коридорами линуть смачні аромати, адже кухарі Наталія Володимирівна Кравець, Софія Василівна Кірєєва готують справжню домашню їжу. Меню різноманітне — малюки із задоволенням з'їдають все. З дітками проводиться робота за різними напрямками. З ними працює логопед Тетяна Василівна Борисова, музичний керівник Вікторія Казимирівна Яскевич, хореограф Лариса Павлівна Федорчук, стежить за станом здоров'я медсестра і все це під пильним наглядом кваліфікованого керівника Валентини Іванівни Лопатюк.
Пам’ятаю відчуття страху, коли вперше полишаєш малюка... Були і сльози, і страх адаптаційного періоду, але все те швидко минулося. Ми тепер з радістю чекаємо нових «досягнень і здобутків». Розповідей дитини про те, що робили, чого навчились, що побачили, про що дізнались.
Після відвідин садочку — вражень неймовірна кількість, а радість дитини — це найбільше щастя для батьків.
Ми впевнені, наш садочок — найкращий, тому довірили йому найдорожче.
О.ГРІНЬ, мама дитини з групи «Сонечко»