ДЕ ВСТАНОВИТИ ЗУПИНКУ?

ДЕ ВСТАНОВИТИ ЗУПИНКУ?

МОЖЛИВО, ПРОВЕСТИ МІСЦЕВИЙ РЕФЕРЕНДУМ?
Звісно, це — жарт. Але думки громади щодо доцільності переносу зупинки громадського транспорту, що по вулиці Червоноармійській, неподалік від Водоканалу, вже не раз друкувалися на сторінках «Звягель-Інформу», що свідчить про проблемність ситуації. Нещодавно до редакції надійшов ще один лист.
«У вашій газеті, у №42 від 21 жовтня 2011 року, повідомляється, що у місті встановлено 19 нових автобусних зупинок для зручності пасажирів, а також продовжується робота на старих зупинках щодо їх облаштування. Це добра справа.
Але разом із цим виникає питання: коли ж буде відновлена і встановлена зупинка по вул.Червоноармійській, 43-а, про яку були неодноразові публікації у вашій газеті, на звернення мешканців вулиць Волі, Червоноармійської, Ціолковського та прилеглих провулків і організацій.

Куди поділися обіцянки міського голови В.І.Загривого, його заступника Ружицького, котрі на конференції ветеранів ВВВ та праці ще у квітні, при повному залі людей, пообіцяли, що зупинка буде відновлена і облаштована на старому місці, як тільки потепліє. Але вже літо пройшло, знову похолодало, а зупинки як не було, так і нема.
Замість зупинки — стоянка легкових машин, через що люди йдуть проїжджою частиною. Це все викликає подив. Дайте відповідь.

З повагою жителі вулиць, ветерани ВВВ та праці, літні люди»

«Для одних зручним було колишнє місце розташування зупинки, для інших (зокрема, численних абонентів Водоканалу) — більш вигідне нинішнє. Даний лист буде підставою ще раз уважно розглянути це питання», — так прокоментував для газети дану ситуацію перший заступник міського голови Микола УСЕНКО.
Також Микола Григорович додав, що найближчим часом будуть проведені деякі роботи щодо покращання благоустрою і підвищення безпеки руху на згаданій ділянці вулиці Червоноармійської. Зокрема, буде нанесена дорожня розмітка, пішохідний перехід та встановлені дорожні знаки, яких не вистачає.
Олег БРЮХАНОВ
Фото Віктора ТИМОЩУКА