СПОРТКЛУБ «ВІКІНГ» ВІДКРИВАЄ ЛІК ПЕРЕМОГАМ!

Важливий успіх на шляху до самоствердження здобув новостворений у Новограді-Волинському клуб спортивних єдиноборств «Вікінг». На відкритій першості Житомирської області з кікбоксингу серед молоді й дорослих чемпіоном у категорії 57 кг став вихованець клубу Юрій Васьковський.
Як розповів «Звягелю» керівник клубу Андрій Насадюк, Юрій Васьковський обидва бої на змаганнях завершив достроковими перемогами. Спочатку, вже у першому раунді, Юрій вклав на ринг представника обласного центру, а у фіналі — впевнено здолав кікбоксера з Рівного.
Колега Юрія по команді Віктор Романчук (категорія 75 кг), на жаль, завершив виступи на турнірі вже після першого бою. Втім, Андрій Насадюк зауважив, що Віктор провів поєдинок на достойному рівні. Враховуючи, що йому протистояв майстер спорту, звягельчанин, хоча й програв, вистояв під час бою, не давши себе нокаутувати.
Звітна першість, учасниками якої стали кікбоксери з Житомирської, Львівської, Хмельницької та Рівненської областей, розглядалася як один із етапів відбору на Всесвітні ігри — аналог олімпійських ігор серед тих видів спорту, що не входять до олімпійського переліку. Тож, звягельчанин Юрій Васьковський цей етап успішно подолав і знову спробує свої сили на подальших відбірних турнірах.
Керівник клубу «Вікінг» ви­словив вдячність за фінансову допомогу при організації поїздки на турнір ПП «Моноліт» та приватному підприємцю Ю.В.Сімаку. Водночас Андрій Насадюк зазначив, що однією з головних проблем клубу є відсутність постійного залу для тренувань. Нині це питання намагаються вирішити.
Олег БРЮХАНОВ