НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКИЙ: УКРАЇНСЬКІ МИРОТВОРЦІ У КОСОВОМУ СТАЛИ ПЕРЕМОЖЦЯМИ НОВОРІЧНОГО ЧЕМПІОНАТУ СЕРЕД ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ СИЛ КФОР

НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКИЙ: УКРАЇНСЬКІ МИРОТВОРЦІ У КОСОВОМУ СТАЛИ ПЕРЕМОЖЦЯМИ НОВОРІЧНОГО ЧЕМПІОНАТУ СЕРЕД ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ СИЛ КФОР

На американській базі «Bondsteel» у Косовому в період новорічних та різдвяних свят відбувся чемпіонат із жиму штанги лежачи «Benchpress» серед військовослужбовців сил КФОР.
Змагання організовувала організація MWR (Morale, Welfareand Recreation), що відповідає за моральний стан, добробут і відновлення сил особовим складом сил КФОР.
За словами заступника командира українського миротворчого контингенту багатонаціональної бойової групи «East» сил КФОР гвардії майора Василя Стасієва, за умовами чемпіонату його учасники повинні були лежачи на спині на лавці піднімати різну вагу. Для виконання вправи давалося три підходи.
Поборотися за звання найсильнішого у змаганнях висловили бажання два представники українського миротворчого контингенту — гвардії сержант Сергій Улітенков і гвардії солдат Сергій Пешко, а також 18 американських військовослужбовців.
Миротворці змагалися у трьох вагових категоріях: понад 96 кілограмів (важка вага), 83-77 кілограмів (середня вага) та до 77 кілограмів (легка вага). Українські миротворці після зважування виступали у середньоваговій категорії і посіли у ній перше та друге місця.
І.АРЄФ'ЄВ, майор, помічник командира контингенту зі зв’язку із ЗМІ