МОЛОДІЖНИЙ ПОЗИТИВ-2012

МОЛОДІЖНИЙ ПОЗИТИВ-2012

Молодість — неперевершена пора. У цю пору немає нічого неможливого, навкруги усе є цікавим і непізнанним, оптимізм виплескується з думок, амбіції «зашкалюють» і здається, що увесь світ здатен належати тобі. Тож, символічно, що перший місцевий молодіжний форум, який відбувся у Новограді 21 червня, пройшов під гаслом «Молодість не марнуй — дій та ініціюй!».
У такий спосіб в управлінні у справах сім’ї, молоді, фізичної культури і спорту міської ради вирішили нагадати молодим активістам, що саме зараз час втілювати у життя найсміливіші плани. У тому числі й ті, що здатні додати свіжого повітря у молодіжне життя міста. Благо, що тепер, із відкриттям молодіжного центру (у колишньому кінотеатрі Щорса), у багатьох цікавих ідей нарешті з’явилося місце для реалізації.
Не бракувало цікавинок і в організації цьогорічного молодіжного свята. Для охочих поспівати організували «Караоке» на майдані Лесі Українки, а молоді батьки стали учасниками другого міського параду дитячих візочків «Малятко — світле майбутнє мами і татка».
Як розповіла заступник начальника управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Алла ВИГОВСЬКА, метою цього заходу є підтримка відповідального батьківства і цікавого сімейного відпочинку. До речі, цьогорічний парад виявився масштабнішим за попередній, а молоді подружжя в черговий раз продемонстрували здатність діяти спільно й із неабияким ентузіазмом, а головне — креативно. Переможці отримали за свою фантазію подарунки від спонсорів — сертифікати на сімейний відпочинок у кав’ярні «Фан-кава», а глядачі — безліч позитивних емоцій.
Ввечері у Парку культури і відпочинку відбулися розваги під назвою «Молодіжний позитив-2012». У концертній програмі взяли участь молодіжні гурти «River Bell» (м.Новоград-Волинський) та «Loud Man» (м.Рівне), а також місцеві молоді виконавці. Завершальним акордом святкувань стала молодіжна дискотека. Тож газета «Звягель» пропонує вам фоторепортаж із місця святкових подій.
Юлія КЛИМЧУК
Фоторепортаж Віктора ТИМОЩУКА