Тримайтеся, чоловіки! 8 Березня настало…

Тримайтеся, чоловіки! 8 Березня настало…

Чоловіки — з Марса, жінки — з Венери. Про різність протилежних статей говорять усі: від сексопатологів до астрологів. Тим солодшими і приємнішими є стосунки, бо готують вони завжди багато сюрпризів. І тим очікуванішими є свята, які нагадують нам банальні істини: якими б різними ми не були, — повсякчас потребуємо уваги, кохання, приємних слів, ласки і турботи.

Чудово, що серед буднів є свята, коли ці усі добрі емоції знаходять вихід. Ну, а жінкам особливо приємно, коли чоловіки стають галантними, харизматичними і загадковими. Якщо вони несуть оберемками квіти, купують подарунки, оздоблюючи їх компліментами і блиском в очах, то навіть без календаря можна здогадатися — настала черга 8 Березня… (Можна, звісно, замість квітів подарувати коханій спінінг — якщо на 23-тє ви отримали набір каструль, — головне, щоб було оригінально і з натхненням!).
До речі, дещо помилково вважати це свято лише жіночим — існують чоловіки, для котрих 8 Березня також є святковим днем! Заінтригували? Тоді, шановні читачі, читайте наш редакційний подарунок — добірку святкових матеріалів. І не забувайте, що 8 березня минає, а весна у душі продовжується!
Юлія КЛИМЧУК