Вітання 37/2013

Вітання 37/2013



















































































15 вересня святкують своє Золоте весілля наші шановні, дорогі дідусь та бабуся — Леонід Францович та Любов Романівна ЗАБРОДСЬКІ


Минуло вже піввіку з того часу, як в вашому житті цвіла весна. І скільки прожито і пережито разом, і скроні побілила сивина… А в двері стукає ласкава осінь — багата, щедра, справді золота! Як нагорода за любов і мудрість, за ваші, в парі прожиті, літа. За те, що зберегли свою родину на хвилях часу, в радості й біді,

за те, що долю порівно ділили і стали гідним прикладом в житті. Тож будьте нам здорові і щасливі! Хай спільний шлях ваш довго ще цвіте!


З любов’ю, повагою та вдячністю онучки Анастасія, Олеся з чоловіком Андрієм та правнуком Владиславом



В цю осінню пору, 18 вересня, зустрічає чудовий ювілей депутат міської ради, керівник ТОВ «Міськкомунсервіс» — Роман Анатолійович Седлецький


Прийміть щирі вітання, та нехай Ваша плідна праця, завдяки якій багато речей знаходять в житті свій сенс, буде щедрою на життєдайні плоди, повагу та любов. Нехай тепло та затишок родинної оселі надійно захищає Вас від життєвих негараздів, а в майбутньому на Вас чекає ще багато наповнених корисними справами і земними радощами років.

Нехай і далі Ваш шлях буде щедрий на добро, багатим на успіхи, сонячний батьківським щастям, захоплюючий новими планами і благополучний прихильністю небес.


З повагою колектив ТОВ «Міськкомунсервіс»



14 сентября поздравляем самую любимую мамулю с юбилеем — Оксану ШЕЛИНГОВСКУЮ


Пусть этот день — не шумный праздник, не красный день в календаре, но он счастливый и прекрасный — ты появилась на земле. И мы сердечно поздравляем тебя с таким чудесным днём и от души тебе желаем здоровья, радости во всём! Ты отдала семье так много лет — готовила, стирала и пекла, дарила нам своей улыбки свет, очаг семейный чутко берегла. Заботой за заботу отвечая, мы все тебя боготворим. Здорова будь и счастлива, родная. От всей души тебя благодарим.


Твои дочки-сыночки и вся родня



14 вересня вітаємо Валентину Леонтіївну НАЙДЮК


В День Вашого, Матусю, ювілею ми Вас вітаємо сім’єю, здоров’я, щастя зичим не на рік — на все життя бажаєм щиро, щоб більше радощів траплялося земних, щоб серце ваше, мамо, не боліло, щоб радісним і довгим був Ваш вік, з добром, любов’ю, спокоєм і миром.


З любов’ю син з сім’єю, донька з сім’єю та рідні



15 вересня святкує свій ювілей Анатолій Адамович ГАЙЧЕНЯ


Від щирого серця ми шлемо вітання ласкаве, як сонце, ясне, мов світання, доля найкраща хай поруч іде, і щастя, здоров’я, радість несе!


Дружина, діти, зять і онуки



14 вересня вітаємо з ювілеєм кохану дружину, любу донечку, найкращу матусю — Іванну Миколаївну ЗАВАЛЬНЮК


Бажаємо, щоб мрії збувалися, щоб доля доброю була, удача всюди усміхалась, в душі завжди весна цвіла. Кохання щирого, щоб до нестями, здоров’я більше із роками і успіхів тобі бажаєм, цілуєм, міцно обіймаєм!


Люблячий чоловік Саша, донечка Віталіна, мама, тато, сестра Сніжана



14 сентября отмечает свой юбилей Александра Викторовна КАМИНСКАЯ


Целуем Твои руки, дорогая, морщинки и седую прядь волос и низко просим у Тебя прощенья за боль и грусть, что каждый приподнес. Живи подольше, человек любимый, и главное, конечно, не болей. Поверь, что Ты нужна на свете для мужа, всей родни и нас, детей.


С любовью муж, дети, внуки, родные и друзья



11 вересня відсвяткувала 40-річний ювілей Людмила Анатоліївна ПРОКОПЧУК із с.Маковиці


В цей радісний день, в це ювілейне свято хай доля намітить тобі років багато, відпустить здоров’я, щастя й добра. Хай повниться ласкою рідная хата, багато в ній буде людського тепла. Хай несуть тільки радість із собою роки, хай збудуться бажання, мрії, думки. Щоб радісний настрій у серці не гас, а щедра доля усміхалася не раз.


З любов’ю мама, сестра Наталія з сім’єю



Внуки Никита и Кирилл сердечно поздравляют Дедушку с министерской наградой!


Желают успехов в работе, наград и похвалы — от начальства. Здоровья, любви, домашнего уюта и побольше свободного времени для своего хобби — «отдых с внуками».


С уважением семья Кобриных



13 вересня вітаємо з Днем народження кохану дружину та найкращу матусю — Ірину АНТОНЕНКО з с.Пилиповичі


Добра бажаєм і здоров’я, як чисте небо голубе. Ми із великою любов’ю усі вітаємо тебе. Хай обминуть тебе тривоги, хай буде щастя на путі, хай світла, радісна дорога щасливо стелиться в житті.


Люблячий чоловік, син, мама та всі рідні



Щиро вітаємо Володимира Павловича ПЛЮЙКА з міністерською нагородою! Зичимо щастя, успіхів, здоров’я, нових здобутків.


З повагою депутат обласної ради VI скликання Сербін П.А.



Колектив ПП «Україна-Експерт-Центр» вітає Володмира Павловича ПЛЮЙКА з міністерською відзнакою «За особливі досягнення в розвитку українського нотаріату».


 

Шановний Володимире Павловичу!


Міністерська відзнака у сфері нотаріату є визнанням Ваших заслуг та здобутків перед державою. Ви отримали її за глибоке знання професії та самовіддану працю.

Бажаємо й надалі успішно нести високе звання нотаріуса. Творчої Вам наснаги, міцного здоров’я та нових професійних здобутків.


ТОВ «Геозвягель» на чолі з Ігорем Левицьким



Володимира Павловича ПЛЮЙКА вітаємо з вищою нагородою Міністерства юстиції України за сумлінну працю у розвитку українського нотаріату!


Хай гарно працюється, добре живеться, все вміється, множиться і додається здоров’я міцного, щастя без краю.

Усього найкращого щиро бажаємо!


Сім’ї Аніщуків та Овчаренків



Районна рада ветеранів щиро і сердечно вітає нотаріуса Володимира Павловича ПЛЮЙКА


з вищою відзнакою Міністерства юстиції України.

Бажаємо доброго здоров’я і високого натхнення у праці.


Голова ради — Фатенко П.П.



Шановні працівники лісу!


Щиро вітаю вас із професійним святом! Ваша професія — одна з найважливіших на землі. Особливо значима і вагома вона для Житомирщини. Саме ця галузь — одна з найуспішніших у нашому регіоні, вона дає найбільше робочих місць, забезпечує жителів краю всім найнеобхіднішим. У цій галузі працюють справжні подвижники своєї справи, люди з відкритим серцем і благородною душею, це високе покликання і велика відповідальність, щоденна праця за будь-якої пори року і погоди. Саме лісівники вносять вагомий внесок у захист земельних угідь та поліпшення стану довкілля, забезпечують потреби суспільства у різноманітній лісовій продукції.

Бажаю вам здійснення всіх задумів і починань, міцного здоров’я, щастя, добра та достатку!


Володимир ЛИТВИН


 

Шановні працівники лісу Новоград-Волинщини!


Прийміть у цей чудовий осінній день найщиріші слова вітання з професійним святом! Хай він для вас, як і інші дні, буде наповнений гідним визнанням професійного внеску в загальнодержавну справу. Святкуючи ­разом із вами, бажаємо, щоб це свято принесло у ваш дім щастя, добро і надію на краще майбутнє. Щиро зичимо благополуччя, щоб реалізовувались ваші кращі задуми і була щасливою доля. Всім святкового настрою, удачі, достатку і здоров’я. Мудрості і терпіння, злагоди і достатку, успіхів, творчої праці та міцного здоров’я всім вам та вашим сім’ям!


З повагою

Володимир ЗАГРИВИЙ, міський голова

Сергій ЛАВРЕНЮК, голова районної державної адміністрації

Франц ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради


 

Шановні рятівники, працівники та ветерани рятувальної справи!


Щиро вітаємо вас із професійним святом — Днем рятівника, яке в Україні відзначається 17 вересня!

Це свято об’єднує людей мужніх, сильних та відважних, які готові прийти на допомогу всім, хто опинився у біді, запобігти і ліквідувати наслідки надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, захистити здоров’я і життя людей, надати необхідну допомогу постраждалим.

Утверджуючи добро і милосердя, ви з честю виконуєте відповідальні завдання.

Спасибі вам за вірність обов’язку, постійну бойову готовність до боротьби з незваним лихом. Переконані, що ви й надалі віддано і сумлінно служитимете обраній справі.

Бажаємо вам щастя, здоров’я і якомога менше тривожних викликів.

Нехай мир і злагода панують у ваших родинах!


З повагою

Володимир ЗАГРИВИЙ, міський голова

Сергій ЛАВРЕНЮК, голова районної державної адміністрації

Франц ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради


 

Шановні фізкультурники, спортсмени, тренери, ветерани спорту та всі прихильники здорового способу життя Новоград-Волинщини!


Щиро вітаємо вас зі святом — Днем фізичної культури і спорту України!

Традиційно, у другу суботу вересня відзначається свято усіх, хто залучений до спортивного руху. За всіх часів й у всіх народів саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства, адже спорт — це не лише витривалість, швидкість та сила, а й здоров'я, характер і воля.

Висловлюємо всім новоград-волинським спортсменам і фізкультурникам щиру вдячність за те, що впроваджуєте, популяризуєте фізично-оздоровчу і спортивну діяльність, досягаєте високих спортивних результатів не тільки на рівні місцевому, а й на світовому. Ви — наша гордість, наша надія!

Бажаємо всім, хто присвятив своє життя великій справі, яка символізує молодість, велич духу і мужність, міцного здоров’я, бадьорості, наснаги, спортивного довголіття, талановитих, наполегливих учнів, ще більше перемог та злетів, гарних уболівальників та усіляких життєвих гараздів!


З повагою

В.Загривий, міський голова

С.Лавренюк, голова РДА

Ф.Весельський, голова районної ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Марію Порфирівну Кучеряву — 14.09.1953 р.н.

Миколу Даниловича Савіна — 14.09.1938 р.н.

Анатолія Архиповича САЙЧУКА — 16.09.1931 р.н.

Галину Григорівну Палій — 16.09.1942 р.н.

Анатолія Мифодійовича Бурковського — 17.09.1940 р.н.

Аріадну Миколаївну Пасічник — 19.09.1928 р.н.

Михайла Федоровича Данильчука — 14.09.1955 р.н.

Валентина Романовича Лося — 15.09.1937 р.н.

Миколу Васильовича Кузина —15.09.1942 р.н.

Миколу Павловича Гнітецького — 15.09.1952 р.н.

Валентина Івановича Вольського — 15.09.1965 р.н.

Віктора Альбертовича Усарова — 19.09.1958 р.н.


В.Загривий, міський голова

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.Шевчук, голова Спілки ветеранів афганської війни