Вітання 35/2013

Вітання 35/2013























































31 августа свой первый год рождения празднует наша милая доченька — Ангелина Руслановна МОСКОВА


Ты, как чудо, в дом вошла, радостью в нём главной стала. Наше солнышко, свети, будь здорова и расти доброй, умной и счастливой, славной, радостной и милой, и людьми всегда любимой!


С любовью мама и папа



31 августа поздравляем с юбилеем Ларису Васильевну РЫХАЛЬСКУЮ


Ваш юбилей так быстро наступил, а сколько впереди ещё свершений — любить, творить и чтоб хватило сил ещё отметить много дней рождений. Чтоб каждый день нёс только позитив, курс в жизни был вполне определённым и, вам благодаря, наш коллектив, чтоб дружным был, единым и сплочённым! Желаем вам отменного здоровья. Желаем радости, семейного тепла. Пусть Вам всегда всё удаётся, чтобы жизнь Вас чаще радовать могла.


С уважением коллектив магазина «Меркурий»



31 серпня відзначає свій ювілей Лариса Василівна РИХАЛЬСЬКА


Ваш ювілей — не тільки Ваше свято, радіють Ваші рідні і свати. Хай Бог Вам пошле ще років багато, не знавши горя та біди. Здоров’я Вам на довгі роки, любові, радості, добра, щоб у оселі був завжди добробут і радість від онуків щоб була.


З повагою і любов’ю свати Романчуки, зять та доньки



30 августа празднует свой юбилей Раиса Яковлевна МАЛЕЦКАЯ


Хотим поздравить с юбилеем и счастья в жизни пожелать. На жизнь не стоит обижаться, не стоит в жизни унывать. Пусть будет всё: гроза, метели, пусть будет радость и покой, а если будет очень трудно, то знай, что мы всегда с тобой.


С любовью и уважением муж, сын, невестка, внуки



29 августа поздравляем с 55-летием дорогую жену, маму, бабушку — Валентину Ивановну СИЛКИНУ


Целуем Твои руки, дорогая, морщинки и седую прядь волос и низко просим у тебя прощенья за боль и грусть, что каждый приподнёс. Живи подольше, человек любимый, и главное, конечно, не болей. Поверь, что Ты нужна на свете для мужа, всей родни и нас, детей.


Муж, дети, зять, невестка и внучок



3 вересня вітаємо з другим Днем народження любого онучка — Матвія ЗАГРИВОГО


Нехай літа біжать своєю стежкою,

Але нехай ніколи не мина

Велика радість, що цвіте мережкою

І доля чиста, сонячна, ясна.


Тато, мама, бабусі, дідусі



29 августа отпраздновала День рождения очаровательная дочь и сестра, любимая жена, заботливая мама и просто прекрасная и неповторимая — Юлия КУЗНЕЦОВА


Поздравляем с Днём рожденья! Желаем тебе всего того, что входит в это маленькое, но красивое, слово «счастье»: солнца — самого яркого, здоровья — самого крепкого, улыбки — самой счастливой, любви — самой верной, дружбы — самой преданной!


Вся семья, большая родня, верные друзья



30-31 августа поздравляем с 10-й годовщиной свадьбы Пашу и Оксану МОСТОВИЧ


Счастья, радости, удачи вам желаем. Никогда чтоб ваша Рита не болела, ну а вы с годами только молодели. Чтобы муж твой Паша дорогой согревал тебя, Оксана, телом и душой.


С любовью кумовья Николай и Татьяна



28 серпня відзначив неповторний ювілей Михайло Михайлович КОСЯК із села Тальки


Тобі, наш рідний, — п’ятдесят! Із вдячністю тебе ми хочемо вітати за мудрість батьківських порад, за вміння всім допомагати. Наш славний і рідний, найкращий у світі, з тобою нам завжди затишно і світло. Ти гарний господар і батько чудовий, даруєш турботу і море любові. Спасибі за ласку, за руки умілі, що вмієш підтримати словом і ділом. Живи нам на радість у щасті і мирі. Хай Бог милосердний з високого неба дарує усе, чого тобі треба, а матінка Божа — цариця Свята — дарує щасливі і довгі літа.


З повагою дружина Галина, сини Олександр, Сергій з дружиною Надією


 

Дорогі юні друзі! Шановні педагоги та батьки!


У цей щедрий осінній день від усього серця вітаємо вас із Днем знань, який виводить на старт новий навчальний рік. Цей день гостинно відчиняє двері усіх навчальних закладів Новоград-Волинщини, які з нетерпінням чекали на гомінку малечу та невгамовну юнь. Зміцнюйте державу своїми знаннями, невтомно трудіться, вчіться долати труднощі, плекайте повагу до українського слова, гартуйте любов до рідної України. Перед вами, молодими, відкриті всі дороги. Ставте перед собою великі цілі і не шкодуйте сил для їх досягнення. Адже саме у знаннях — велич і краса людини.

Особливим і дуже важливим у житті цей день є для першокласників, які, тримаючись за батьківські руки, вперше ступають на незвіданий шлях пізнання. Не менш важливим цей день є і для одинадцятикласників майбутніх випускників, яким доведеться вже незабаром обирати свій професійний шлях.

Шановні освітяни! Вам довірено найбільше багатство нашої країни — діти. Дякуємо вам за щоденну самовіддану працю, розуміння, турботу, мудрість і терпіння. Ми вдячні вам за те, що ви виховали багато поколінь свідомих українців і щиро ділитеся своїми знаннями, любов’ю та теплом з молодою генерацією.

Щастя вам, міцного здоров’я, натхненної праці та творчих успіхів!

У добру путь!


Володимир ЗАГРИВИЙ, міський голова

Сергій ЛАВРЕНЮК, голова районної державної адміністрації

Франц ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради


 

Шановні підприємці Новоград-Волинщини!


Прийміть найщиріші поздоровлення з вашим професійним святом!

Цього дня ми вшановуємо енергійних, ініціативних людей, які зуміли організувати і успішно розвинути свою справу. Знайти і міцно зайняти своє місце в економіці району, втілювати в життя нові ідеї і проекти — це талант і одночасно велика праця, гідна поваги і підтримки.

Створення нових робочих місць, забезпечення населення необхідними товарами і послугами, благодійна діяльність — усе це складові вашої участі в розвитку Новоград-Волинщини. Упевнені, що і надалі ваша праця буде спрямована на процвітання свого краю.

Бажаємо вам здійснення усіх намічених цілей, творчого підйому, стабільного розвитку вашої справи! Нехай усі задуми будуть успішними, а бізнес — стабільним і процвітаючим!


Володимир ЗАГРИВИЙ, міський голова

Сергій ЛАВРЕНЮК, голова районної державної адміністрації

Франц ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради


 

з 72-ю річницею з дня створення 30-ї окремої механізованої бригади


Шановні ветерани війни, ветерани військової служби, товариші офіцери, прапорщики, сержанти, солдати, члени сімей військовослужбовців!

1 вересня 2013 року виповнюється 72 річниця з дня створення прославленої гвардійської Новоград-Волинської, Рівненської орденів Червоного прапора, Суворова II-го ступеня механізованої бригади.

Сформоване в суворі вересневі дні 1941 року, з’єднання з боями про­йшло дорогами війни Росії, Білорусії, Польщі, Румунії, Угорщини, Чехії, Словаччини.

На бойових знаменах частин з’єднання — 22 ордени. 32 гвардійцям присвоєне почесне звання Героя Радянського Союзу. Славні бойові традиції з’єднання продовжує нове покоління захисників Вітчизни. Вони з честю виконують свій військовий обов’язок, зміцнюють бойову готовність, удосконалюють свій бойовий вишкіл та професіоналізм.

Професійна армія, служба за контрактом, миротворча діяльність — ці поняття у повній мірі характеризують сучасний стан розвитку бригади.

Багато військовослуж­бов­ців бригади виконували і виконують на даний час місію в складі миротворчих сил ООН в Косово, Лівані, Сьєра-Леоне, Іраку.

У цей святковий день звертаюся до ветеранів з’єднання, всіх військовослужбовців 30-ї окремої механізованої бригади зі словами подяки за напружену ратну працю, за великі людські та професійні якості, вимогливість до себе та підлеглих у сполученні з душевною чуйністю і турботою про людей.

Бажаю всім міцного здоров’я, щастя, щедрої долі та людської доброти!

Нашим славним ветеранам — довголіття! Ми завжди раді бачити Вас у наших військових колективах.


О.НЕСТЕРЕНКО, командир 30-ї окремої механізованої бригади, гвардії полковник


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Людмилу Іванівну Ілкіну — 30.08.1955 р.н.

Дмитра Семеновича Гаврилюка — 01.09.1940 р.н.

Олександра Миколайовича Шалавіна — 01.09.1950 р.н.

Олександра Васильовича Ковальця — 5.09.1963 р.н.

Антона Макаровича Спідчука — 05.09.1939 р.н.

Бориса Олексійовича Савицького — 06.09.1935 р.н.

Володимира Петровича Семенчука — 06.09.1956 р.н.


В.Загривий, міський голова

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.Шевчук, голова Спілки ветеранів афганської війни