Вітання 34/2013

Вітання 34/2013











































24 серпня відзначає 60-річний ювілей директор ТОВ «Маркол» Микола Євгенович ПАСІЧНИК


Засновники та колектив товариства вітають з ювілеєм і бажають гарного настрою, впевненості у завтрашньому дні, поваги від колег та друзів, добробуту, здоров’я та щастя. Нехай кожен день буде сповнений корисною працею та вагомими результатами!



27 августа свою Серебряную свадьбу отмечают Анатолий Владимирович и Наталья Витальевна ЧЕРНЫШИ


Хотим в день свадьбы другу пожелать прожить с женой пять раз по 25, чтоб мировой рекорд установили, чтоб никогда так люди не любили. Чтоб были вы счастливые всегда, любви большой на долгие года, мы вам хотим сегодня пожелать, и каждый миг друг друга понимать.


С уважением друзья Люда, Игорь



22 августа отмечает юбилей Виктор Григорьевич КУЛЯВЕЦ


Желаем в доме всё иметь, желаем в жизни всё успеть, здоровье, бодрость сохранить и много-много лет прожить. Пусть будет всё, что сердцу нужно, чем жизнь бывает хороша, — любовь, здоровье, верность, дружба и вечно юная душа.


Жена, дети, внуки



23 серпня вітаємо з ювілеєм Тетяну Миколаївну ВОЙЦЕХІВСЬКУ


Ненько Ви наша, матуся рідненька, сонечко в небі ясне. Цей день святковий ми всі пам’ятаєм, дозволь привітати сьогодні тебе. Хай Бог повертає Вам втрачені сили, шле з неба здоров’я і радість душі. Злетілись ми разом у рідне гніздечко, щасливі Ви, мабуть, сьогодні, рідненька. Ми знаєм, як трепетно б’ється серденько. Уклін Вам земний, дорогенька.


Рідні



25 августа празднует День рождения Олег Валентинович ВАГНЕР


Спасибо за то, что живёшь, лелеешь, балуешь, нас бережёшь. Ты — остров надежды, опоры и счастья, пусть обойдут твою жизнь все ненастья. Желаем в доме всё иметь, желаем в жизни всё успеть, здоровье, бодрость сохранить и много-много лет прожить.


С любовью жена, сын



26 серпня святкує прекрасний 90-річний ювілей працівник міського управління торгівлі — Арон Вольфович РЕБЕЛЬ


За розум Ваш, за чуйність, за турботу, за чесний труд і відданість всім нам, за те, що Ви сумлінні у роботі, в цей день дозвольте поклонитись Вам. Хай буде небо чистеє над Вами, не в’януть квіти хай на Вашому путі. Бажаєм щастя та людської шани, усмішок, радості у Вашому житті.


З повагою працівники магазину №14


 

27 августа — День рождения отмечает Руслан Владимирович ПОВЕТКИН


А сегодня у Вас — День рожденья. Мы хотим пожелать от души, чтоб заботы, печали, волненья никогда не мешали Вам жить. Чтобы Вам улыбалась удача, и великое счастье в Ваш дом заходило почаще, иначе мы к Вам силой его приведем! Чтоб сбывались мечты и желанья, остальное — уже не вопрос. И, конечно, чтоб Вы были с нами, наш товарищ, коллега и босс.


Коллектив «Агроресурс»


 

Дорогі земляки!


24 серпня — День народження Української держави — свято для кожного і для усіх з нас. Адже людина тоді чогось варта, коли має власний дім, потужне родинне коріння, коли, за словами Тараса Шевченка, «в своїй хаті своя й правда. І сила, і воля».

За 22 роки вибудувано каркас нашого державного дому. На часі — облаштування його з урахуванням інтересів та потреб усієї великої української громади.

Треба визнати, що у цьому плані зроблено ще далеко не все. Бідність, відсутність роботи, низькі заробітки, жалюгідні пенсії — це також гіркі реалії сьогодення. Вони у свою чергу вимагають відповідальної і чесної влади — у центрі та на місцях, нашої згуртованості, взаємопідтримки та більшої віддачі у діях на спільний результат.

Переконаний, що за такого підходу ми у змозі швидко поліпшити добробут людей поліського краю. Своєю жертовністю та терпінням, працьовитістю та щирістю ви заслуговуєте на те, щоб жити в достатку й мирі, впевненості у гарному майбутньому для своїх нащадків.

Від усього серця зичу вам, дорогі земляки, безмежного земного людського щастя, процвітання кожній сім’ї, утвердження України нашими спільними будівничими зусиллями.

Завжди пам’ятаймо пророчі слова Великого Кобзаря:

Нема на світі України,

Немає другого Дніпра!


Володимир ЛИТВИН


 

Шановні мешканці Новоград-Волинщини!


Прийміть сердечні вітання з нагоди найвеличніших державних свят — Дня Державного Прапора України та 22-ї річниці незалежності України!

Державний Прапор — це символ свободи, відродження, слави України. Це віра у світле майбутнє, у багаті жовтогарячі лани та глибоке й чисте синє небо. Він втілює в собі давню і величну історію державотворення, прагнення українського народу жити вільно в мирі і добробуті. Тернистим був шлях боротьби за право створити державу. 24 серпня 1991 року збулася одвічна мрія українського народу — він здобув державу. А водночас — і чудовий історичний шанс розбудувати її заможною, здоровою, красивою, справедливою, демократичною європейською країною. Сьогодні Україна — незалежна! І головна заслуга у цьому належить українському народові — всім і кожному зокрема.

Щиро вдячні вам, шановні земляки, за те, що, незважаючи на життєві негаразди, чесно і самовіддано своєю напруженою працею, своїм розумом і талантами зміцнюєте і примножуєте економічний потенціал держави і рідного краю.

Бажаємо вам натхнення та невичерпної енергії, нових звершень і творчих злетів задля зміцнення та процвітання нашої рідної України. Зичимо здійснення всіх ваших сподівань! Щастя, добра і достатку кожній родині!


З повагою

Володимир ЗАГРИВИЙ, міський голова

Сергій ЛАВРЕНЮК, голова районної державної адміністрації

Франц ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Тамару В’ячеславівну ГЕРАСИМОВИЧ — 23.08.1930 р.н.

Павла Прокоповича ОГІЙЧУКА — 24.08.1921 р.н.

Арона Вольфовича РЕБЕЛЯ — 26.08.1923 р.н.

Олександра Аркадійовича КОНДОНІНА — 26.08.1926 р.н.

Ніну Михайлівну ДЕНИСЮК — 27.08.1932 р.н.

Миколу Васильовича СНІГУРА — 29.08.1920 р.н.

Віктора Івановича МАТВЄЄВА — 23.08.1953 р.н.

Ігоря Володимировича ПАСТУХА — 23.08.1955 р.н.

Сергія Борисовича ЗАПАТРІНА — 23.08.1956 р.н.

Михайла Миколайовича ОЛІЙНИКА — 23.08.1960 р.н.

Сергія Валерійовича ХМЕЛЕВСЬКОГО — 23.08.1964 р.н.

Михайла Володимировича ТИМОФІЄВА — 23.08.1964 р.н.

Сергія Олександровича КАРПОВИЧА — 24.08.1950 р.н.

Віталія Федоровича БОНДАРЯ — 25.08.1955 р.н.

Віктора Анатолійовича ПОЛІЩУКА — 25.08.1958 р.н.

Івана Григоровича КОСЮРУ — 27.08.1934 р.н.

Євгенія Євгенійовича ПОВТОРЕЙКА — 28.08.1951 р.н.

Сергія Володимировича ЧЕРНИША — 28.08.1966 р.н.


В.Загривий, міський голова

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.Шевчук, голова Спілки ветеранів афганської війни