Шановні читачі!

На жаль, наше видання, як і всіх у країні, не оминула фінансова криза. 21 рік, без жодної затримки, ми приходимо до Вас, і хоча легко не було ніколи, проте сьогодні більшість газет опинились на межі реального закриття. Специфіка газети полягає в тому, що ціна для передплатників зафіксована, кошти отримані в минулому році, а друкуватись треба кожен тиждень в поточному, при цьому вартість паперу, через відсутність в Україні власних виробництв, зросла пропорційно до росту валютного курсу.
Щоб зберегти видання та колектив, ми змушені перейти на скорочений робочий тиждень, зменшити об’єм газети з 24 до 20 сторінок, частково перейти на чорно-білий друк, збільшити роздрібну вартість газети та вартість реклами. До кінця 2014 року ми будемо виходити в форматі нинішнього номера.
Наразі розпочинається передплата на «Звягель» на друге півріччя. Для всіх, хто передплатив нашу газету до кінця поточного року заздалегідь або оформить передплату до 1 травня, передплатна ціна залишається незмінною — 75 грн. на 6 міс.
Після першого травня ми змушені будемо підняти передплатну ціну з врахуванням змін валютного курсу. Ми звертаємося до наших шанувальників із проханням про підтримку, зі свого боку докладатимемо максимум зусиль, щоб і надалі бути корисним для кожного читача.
З повагою
Редакційний колектив