Вітання 24/2014

Вітання 24/2014



















































13 червня святкує свій ювілей доброзичлива, турботлива донька, красива дружина, любляча Мама, лагідна бабуся, чарівна сестричка — Олена Іванівна Кущікова


За ніжне серце, за вічне бажання робити людям добро, за мудрі поради, за невтомну роботу Тобі низький уклін. Поряд із Тобою всі ми стаємо кращими. Спасибі Тобі за доброту, відвертість, чуйність. Нехай Твоя молода душа завжди відчуває красу життя! Сил і наснаги, родинного тепла і щастя, міцного здоров’я на довгі, плідні, цікаві, чудові роки.


Дуже люблячі Тебе — мама, чоловік, діти, внучки, брат із сім’єю



14 червня — 55-річний ювілей відзначає коханий чоловік, дорогий тато, найкращий дідусь — Олександр Петрович ШЕВЧУК


Бажаєм здоров’я багато-багато, хай щастя і мир залишаються в хаті, хай горе обходить завжди стороною, а радість приходить і ллється рікою. Хай довго всміхається сонце і небо, хай Бог береже тебе, любий, весь час, та іншого щастя нам більше не треба — живи тільки, батько, із нами й для нас.


З любов’ю і повагою дружина, дочки, зяті, онуки



12 червня святкувала свій славний ювілей дорога наша мама, бабуся — Зоя Михайлівна ПЕЛЕШОК


Хай Бог Вам здоров’я дає, охороняє від біди. У домі рідному з любов’ю, з теплом стрічайте нас завжди. Живіть 100 років, люба наша, без туги, болю і журби, ми в ювілейний світлий день Вам уклоняємося до землі.


З любов’ю Ваші діти, внуки



8 червня відсвяткував 50-річчя люблячий син, батько та дідусь — Сергій Григорович ОНІЩУК із села Таращанки


Вітаємо сердечно з ювілеєм, здоров’я, щастя зичим не на рік — на все життя бажаєм щиро, щоб радісним і довгим був Ваш вік, з добром, любов’ю, спокоєм і миром.


З любов’ю мама, доньки Юля і Руслана, зять Вадим і внучка Настя, брат Віктор з сім’єю



11 июня отпраздновала День рождения Татьяна Николаевна ГОНЧАРУК-ЛОДЗЯНОВА


Все вместе в День рожденья твой желаем сердцем и душой: здоровья, бодрости и смеха, во всех делах твоих успеха, и чтоб светила бы всегда тебе счастливая звезда.


С уважением кумовья



13 червня святкує 50-річний ювілей Валентина Федорівна ШЕВЧУК із села Городище


У цей святковий світлий день, коли настав Ваш ювілей, ми щиро Вас вітаємо, добра і щастя Вам бажаємо. Хай обминають Вас тривоги, хай Бог дасть щастя на путі, хай світла, радісна дорога щасливо стелиться в житті! Тож не старійте і не знайте в житті ні смутку, ані бід, у серці молодість плекайте, живіть до ста щасливих літ!


З повагою чоловік, дочки Альона, Світлана, Тетяна, зяті Ярослав, Олексій та внучок Платон



З 80-річним ювілеєм! Леоніда Павловича та Ганну Миколаївну ЛИТВИНЧУКІВ


Ми раді сьогодні Вас привітати, щастя й здоров’я в житті побажати, мирного неба, ясного сонця, нехай воно світить Вам у віконце. Хай в домі будуть злагода й сміх, а лихо нехай обминає поріг. Хай діти й онуки щебечуть завжди, щоб зоставались такі ж молоді.


З повагою дочки, син, зять, невістка, онуки та правнуки


 

Міський Палац культури ім.Лесі Українки запрошує


24 червня, о 18.00, на концерт «Єдина країна, єдина родина і пісня родинна єднає нас всіх» за участю народного артиста України Павла Дворського та Заслужених артистів естрадного мистецтва України Олександра та Світлани Зайченків у супроводі ВІА «Кредо».


 

ПОДЯКА


Подяка підприємцям Новограда-Волинського від командира та бійців 2-го батальйону 30-ї ОМБр за матеріальну допомогу та моральну підтримку: Ващенку Олегу, Сідлецькому Роману, Рудницькому Дмитру, Махновецькому Олександру, Хистовому Валерію, Гуменюку Олександру, Михнюку Володимиру, Михнюку Ігорю, Лавренюку Олександру, Корсуну Валерію, Запаловському Богдану, Тарару Юрію, Юшманову Ігорю, Ковальчуку Руслану, Іванчуку Сергію, Загривому Артуру, Малиновському Олегу, Таболюку Віталію, Лакійчуку Сергію, Павицькому Максиму, Стаднику Олександру, Савчуку Сергію, Папишу Віктору, Данилюку Роману, Пацюрі Олексію, Григор’єву Віктору, Фіщуку Олегу, Смоляру Валентину, Бенківському Максиму, Дунцю Дмитру, Романюку Юрію.


 

14 червня — Всесвітній день донора


Дорогі земляки! Від щирого серця вітаємо вас із Всесвітнім днем донора.

Донор — не професія, не робота, а поклик душі. Немало життів лікарі рятують саме завдяки людям із щедрим серцем і високим розумінням громадянського обов’язку. Потреба в донорській крові виникає у людей будь-якого віку з різними серйозними захворюваннями. Тому кожен донор, який здає кров безоплатно, робить свій безцінний внесок у добру справу — порятунок людських життів. Адже, незважаючи на сучасні технології, замінника людської крові досі не винайдено.

Бажаємо усім діючим, почесним та заслуженим донорам Новоград-Волинського краю міцного здоров’я, добробуту, сімейного благополуччя та довгих років життя!


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

Ф.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради

Р.КИРИЛЮК, перший заступник голови РДА


 

15 червня — День медичного працівника


Шановні працівники закладів охорони здоров’я Новоград-Волинщини! Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята — Дня медичного працівника.

На вас покладено нелегку і почесну місію: дбати про найдорожче — життя і здоров’я населення. Своєю невтомною працею ви повсякчас демонструєте нам приклади професіоналізму, витримки, самовідданості, уміння корисною порадою, лагідним словом воскресити віру та надію в людських душах.

Безмежно дякуємо за ваші чуйні серця, за врятовані життя, за повернуте здоров’я мешканців нашого міста та району!

Нехай ваша праця збагачується новим досвідом та добрими справами, а кожен прожитий день сповнюється гордістю за обрану професію, шаною і повагою вдячних краян. Щастя вам, міцного здоров’я, радості, благополуччя та родинного затишку!


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

Ф.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради

Р.КИРИЛЮК, перший заступник голови РДА


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Леоніда Дмитровича КУШНІРА — 17.06.1948 р.н.

Миколу Зигмундовича ХОМЕНКА — 19.06.1965 р.н.

Леоніда Миколайовича САЛАМАТІНА — 14.06.1927 р.н.

Лідію Андріївну ВАСИЛЕНКО — 14.06.1933 р.н.

Романа Миколайовича ФІЛОНЧУКА — 15.06.1927 р.н.


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни