За покликом серця. За вимогою логіки

За покликом серця. За вимогою логіки

Сучасне суспільство вимагає змін. Щоденних, швидких та рішучих. Наша громада, нарешті, стала самостійно приймати доленосні для неї рішення, незважаючи на ті варіації, які нам пропонують заангажовані політики. Яскравим підтвердженням активної громадської позиції новоград-волинців є самоорганізований мітинг під стінами каменедробильного заводу, який відбувся в середу, 17 вересня.
Населення мікрорайону вийшло до стін заводу з вимогою до керівника йти далі на майбутніх виборах до Верховної Ради України і представляти їхні інтереси там, так само, як це здійснюється сьогодні на місці. Зовсім не дивно, що звичайні люди, які отримали реальну практичну підтримку у вигляді виплати простроченої за довгий час заробітної плати, постійні робочі місця, соціальну допомогу, а також осяжну і реальну перспективу розвитку та стабільність, вирішили самостійно вибрати свого представника у владі.
Сергій Олександрович Маяцький з 2013 року очолює великий та дружний колектив ТОВ «Новоград-Волинський каменедробильний завод». Маючи за плечима вагомий, фундаментальний досвід роботи в Бориспільській райдержадміністрації Київської області, він взявся за тягар відродження кар’єру, за його модернізацію, повне маркетингове перезавантаження. За специфікою своєї професійної кваліфікації він — інженер-будівельник. Працював на будівництві, має досвід роботи в архітектурній справі, отримав звання магістра в Академії державного управління при Президентові України. Сергій Олександрович пройшов усі необхідні проміжні етапи становлення ефективного лідера, котрий може не лише правильно організувати людей, але й повести їх за собою в єдино вірному напрямку. Дві сотні працівників, які ефективно працюють на відродженому заводі, впевнені, що даний керівник зможе абсолютно точно донести до правлячої верхівки держави їхнє прагнення змін. Зумів зібрати до купи те, що було безнадійно втрачено — тепер, однозначно, зуміє зібрати необхідну підтримку для подальшого руху до розвитку, економічної незалежності, принадних перспектив та благополучного майбутнього.
Наше майбутнє — в наших руках. Як би банально це не звучало, але наступні виборчі перегони повинні поставити крапку в постійному лобіюванні інтересами пересічних громадян. Тиск, який здійснюється провладними структурами старого зразка, не повинен стати перепоною на шляху нових особистостей. Якщо сьогоднішня влада не має часу на повну і обіцяну люстрацію, то, напевно, потрібно починати здійснювати її на місцях, роблячи правильну ставку на професіоналів своєї справи та тих, хто дійсно готовий працювати не заради власної вигоди, а заради перспективного розвитку свого регіону та всієї держави загалом.
Тетяна ДРОЗДЮК