«Авангард» здолав чемпіона

У суботу, 11 жовтня, іграми у Новограді-Волинському і Бердичеві завершився чемпіонат Житомирської області з футболу серед команд вищої ліги.
Матч у Новограді був позбавлений турнірної мотивації, оскільки зустрічалися команди, що достроково забезпечили собі перше (СК «Коростень») і друге («Авангард») місця. Проте ігри між цими суперниками традиційно відзначаються непоступливістю і мають принциповий характер. До того ж, господарі поля прагнули потішити перемогою численну публіку, яка того дня зібралася на трибунах.
Перший тайм минув без голів. А в дебюті другої половини гри «Авангарду» вдалася гостра атака лівим флангом, яку точним ударом завершив Диняк — 1:0. Попри зусилля коростенської команди звести матч бодай до нічиєї, такий рахунок протримався до фінального свистка.
Бронзовим призером першості став «Локомотив» (Коростень). А житомирський «Легіон» і ФК «Бердичів» посіли відповідно четверте і п’яте місця. Нагадаємо, що в першому колі чемпіонату брали участь шість команд, однак згодом городницьке «Полісся» знялося зі змагань.
Олег БРЮХАНОВ