На чемпіонат України — в бойовій готовності

На чемпіонат України — в бойовій готовності

Боксери СК «Євробокс», міської ДЮСШ і ДЮСШ районної ради взяли участь у відбірному турнірі на чемпіонат України. Змагання проходили у Бердичеві.
Переможцем у ваговій категорії 35 кг став Іван Зембицький. У категорії 38 кг перше місце здобув Артур Михнюк. А в категорії 42 кг перемогу святкував Микола Данильчук.
Серед досягнень боксерів районної ДЮСШ, які тренуються в с.Сусли під керівництвом тренера Олександра Нагорнюка, перше місце — у Віталія Тетірка (категорія 44 кг) і друге — у Романа Вітязя (40 кг). Не в останню чергу тренери пов’язують ці успіхи з поповненням новим інвентарем тренувального боксерського залу, що розташований у приміщенні Суслівської школи. Фінансову допомогу на його придбання надав сільський голова І.С.Голуб.
Свої сили кращі боксери Новоград-Волинщини перевірять у поєдинках чемпіонату України, що відбудеться 22 жовтня.
Тим часом не лише вихованці клубів, а й їхні тренери підвищують власну майстерність, беручи участь у турнірах із бойових мистецтв. Один із тренерів СК «Євробокс» і СК «Вулф» Сергій Шостак побував на чемпіонаті України з джиу-джитсу (м.Тернопіль). У категорії 75 кг він став переможцем, а в абсолютній — посів друге місце.
Олег БРЮХАНОВ