Борці греко-римського стилю вибороли командне перше місце на чемпіонаті області

Борці греко-римського стилю вибороли командне перше місце на чемпіонаті області

Команда зі Звягельщини, здобувши чотири перших, три других і одне третє місце, випередила всіх суперників у командному заліку молодшої вікової групи на чемпіонаті області з греко-римської боротьби, що проходив 21 листопада у Житомирі.
Отже, серед спортсменів 2000 року народження і молодших перші місця здобули гімназисти Вадим Гнітецький (категорія 42 кг) та Богдан Хомеча (73 кг), а також учні ЗОШ №6 Сергій Власюк (47 кг) і Владислав Коломійчук (59 кг).
Другі місця посіли Максим Назарук (32 кг), Андрій Гузик (53 кг) — обидва учні ЗОШ №6, а також Олександр Лаєвський (42 кг, ЗОШ №5).
Третє місце — в Андрія Скорика (42 кг, ЗОШ №6).
До призової трійки у загальнокомандному заліку молодшої вікової групи, крім звягельчан, потрапили команди з Житомира і Олевська.
Натомість серед старших (1997-1999 р.н.) командну перемогу святкували господарі. Не набагато відстала від житомирян команда з Новограда-Волинського. А замкнула трійку призерів збірна міста Андрушівки.
Єдине перше місце у старшій віковій групі здобув Сергій М’якота (100 кг) — студент економіко-гуманітарного коледжу.
Ще троє — посіли другі місця. Це — учні ЗОШ №6 Олександр Лібега (50 кг), Валерій Гречишкін (63 кг) та студент Ярунського технікуму землевпорядкування Євген Шевчук (85 кг).
Третє місце — як подарунок до п’ятнадцятого дня народження, який відзначив через декілька днів, — у Віталія Нагорнюка (69 кг, ЗОШ №5), до речі, наймолодшого спортсмена у своїй категорії. Крім нього, бронзовими призерами стали Назар Пилипчук (76 кг, СШ №4) і Тарас Бусленко (85 кг, ЗОШ №6).
Крім вищезгаданих команд, у змаганнях брали участь борці греко-римського стилю з Чуднова, Романова, Новоград-Волинського району. Загалом — 120 учасників, які представляли сім команд.
Тренерський штаб відділення греко-римської боротьби висловлює вдячність депутату міської ради Олегу Ващенку за постійну підтримку в розвитку цього виду спорту в місті.
Олег БРЮХАНОВ
Фото О.НАГОРНЮКА